Sivut

2.3.2015

Hiihtoloman alkua Lehtimäellä ja Ähtärissä

Oli kyllä supermukava viikonloppu. Mentiin tädin ja pikkusiskon kanssa tuonne Etelä-Pohjanmaalle perjantaina ja ensimmäinen yö oltiin Lehtimäellä Olgan isän kotitalolla Suninniemellä ja lauantaina mentiin sitte Ähtäriin Olgan sukulaisille. On aina yhtä hauskaa kirjoittaa näistä reissuista kun minun sukulaisiahan siellä ei ole, pikkusiskoni kyllä. :D Meillä on siis eri isät ja Olgan isän kotipaikka on Lehtimäellä ja heidän sukulaisiaan sitten asuu Ähtärissä. Periaatteessa menee melkeimpä omista sukulaisista kun olen viisivuotiaasta asti pyörinyt tuolla paljonkin, kun äiti ja Olgan isä Markku alkoivat seurustelemaan. Ja sitten pullahtikin Pikku-Olga maailmaan vuonna 2001. ;) Oho menipä taas aihe ihan mihin sattuu!

 Markun talo. Tuolla sitä on tullut oltua paaaaaaaaaljon viidentoistavuoden aikana.

Matkalla muuten eksyttiin vaikka olen tosiaan kulkenut tuolla niin paljon ja aina samaa reittiä menty... Ja sitten vaan pölötettiin tätini Helin kanssa koko matka ja en tajunnut ollenkaan että mentiin yhden risteyksen ohi josta olisi pitänyt kääntyä. Päästiin joskus puoli kasin aikaan lopulta perille eikä muuta tehty kuin syötiin ja yleisesti lahnailtiin. :D Ja mentiin nukkumaan.
Aamulla herättiin liian myöhään ja lähdettiin käymään Keskisen kyläkaupassa josta jatkettiin Virroille. Maijulla oli pienet ratsastuskisat ja myöhästyttiin sieltä, voi kehveli. Ei nähty Maijun ratsastusta mutta oli se kuulemma hyvin menny! Sitten Ähtäriin ja siellä odotti Tainan laittamat ihanat ruoat♥ Syötiin, kahviteltiin ja kakuteltiin. Oli ihan parasta mutakakkua. Ilta meni heppaillessa, saunotessa ja UMK:n finaalia katsellessa. Pertti Kurikan Nimipäiväthän siellä voiton vei ja hyvä juttu että pääsevät meitä edustamaan Euroviisuihin!

 Veeti! Heli pääsi ratsastamaan, minä en tohtinut kun menee lonkat niin kipeiksi. :( Olisi ollut kyllä kivaa. Aina on ratsastaminen ollut hauskaa kun on päässyt kokeilemaan, vaikken ole itse ikinä harrastanutkaan.




 Sunnuntaiaamuna heräilin itsekseni kahdeksalta ja tein aamupalaa. Sen jälkeen kirkkoon tieni vei, koska pitää tehdä kahdesta jumalanpalveluksesta raportit kouluun... Nyt olen kummassakin käynyt ja raportit vielä pitäisi vääntää.

 https://igcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t51.2885-15/11024099_1379159129069142_941260113_n.jpg

Kirkon jälkeen Heli lähti Maijun ja Tainan kanssa Keskisen jonnekin maneesille vielä ratsastelemaan ja mentiin siksi aikaa Olgan kanssa Keskiselle uudestaan. Ei edellisenä päivänä ehditykään katsella kunnolla kaikkea niin tuli ostettua vähän lisää juttuja. Keskisen jälkeen mentiin takaisin Lehtimäelle ja tehtiin ruoka. Sen jälkeen käytiin vielä Olgan mummulla Eilalla ja siellähän oli tietysti taas pullatarjoilut. :D Eihän tästä meitsin laihdutuksesta tule yhtään mitään kun joka paikassa tarjotaan leivoksia! Siltä ainakin tuntuu...
 

Keskiseltä lähti matkaan levyjä ja huiput legginsit! Levyt oli 8,95e/kpl ja leggarit vain 6,90e tarjouksessa. Ostin vähän kosmetiikkaakin mutta niistä juttua erikseen. ;)

Oli kyllä kaikin puolin kiva ja rentouttava loman alku. Kuvia kyllä tuli vähän huonosti otettua mutta eipä se mitään! Aika paljon sekoiltiin kun eksyttiin ja myöhästyttiin koko ajan joka paikasta. :DD Ei mennyt ihan putkeen mutta olipahan hauskaa! Tuli muuten kovasti ihmeteltyä myös mekkokohua, voi jeesus... Jännä kuva se oli kun meistäkin osa näki mekon valkokultaisena ja osa siniruskeana! Jos et ole kuullut tästä niin ihme, koko some on ollut ihan sekaisin. ;D Itsehän näin mekon sinikultaisena, kun oikea värihän oli sinimusta. Joo eiköhän se siitä mekosta, menee jo hermot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti