Sivut

24.3.2015

Vaihteeksi uus tukka!

Niinhän siinä sitten kävi etten jaksanut sitä hiustenleikkuuta odottaa kesään asti. Pinterestistä löysin niin hyviä inspiskuvia että innostuin todenteolla tästä hiusasiasta. Ja niin otin yhteyttä erääseen ex-parturi-kampaajaan Tiiaan jonka luona olen jo parin vuoden ajan ammannut lapsia. On ollut puhetta joskus että voidaan laittaa mulle uusi tukkakin rahan sijasta. Ja nyt sitten pistin viestiä että hiustenleikkuu ja värjäys kiinnostaa ja voin sitten tulla lastenammaksi kun on tarvis! Kävin ensin ihan vain näyttämässä kuvia siitä millaisen tukan haluaisin ja suunniteltiin sitten. Viime torstaina koitti uusien hiusten päivä enkä meinannut koko viikolla malttaa odottaa! Ja tämä koko juttuhan alkoi niin äkkiä, että viime viikon tiistaina sain ideanpoikasen, etsin Pinterestistä kuvia siihen liittyen ja laitoin samantien viestiä kampaajalleni, kävin samana iltana kylässä ja torstaina lähti tukka. Mulla tämä hiusten uudistaminen on aina todella spontaania. Tällä kertaa en vain jaksanut enää tehdä muodonmuutosta itse ja liikkeeseen ei ole varaa mennä leikkauttamaan, saati värjäämään. Saattaapi olla että tästä lähtien käyn ammaamassa lapsia ja otan maksun aina hiusten muodossa. 8D

Mulla oli visiona "valkoinen rokkitukka" (:D). Hamppuiset latvani halusin lyhentää ihan raakasti vain, ei mitään sentti-pari-meininkiä. Kerroksittain leikatun mallin halusin edelleen pitää mutten mitään kovin vahvasti leikattua sellaista. Haluaisin hiusteni olevan vähän enemmän tasapitkät kun se pituusero päälyhiuksissa ja alahiuksissa (hienot termit) oli niin suuri. Kävin hakemassa Halpa-Hallista jo tiistai-iltana vaalennukset odottamaan torstaita. Kaksi pakettia tätä:


Kyllä jännitti istua pitkästä aikaa tukkalääkärin penkkiin. Viimeksi joku muu kuin minä itse on leikannut hiuksiani vuonna 2008, silloinkin Tiia. Silloin leikkautin ensimmäistä kertaa pitkän lettini kerroksittain.

Ensin leikattiin raakavedos jonka jälkeen värit päähän. 45 minuutin vaikutusajan jälkeen pestiin pois ja tehtiin vielä kirkastuspesu, kuivattiin ja leikattiin loppuun. Kyllä tuntui hiukset pelottavan lyhyiltä ja aluksi sai vähän totutella mutta loppujen lopuksi rakastuin täysin uuteen tukkaani!

https://igcdn-photos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10953157_605366002931987_1616637646_n.jpg
 Leikkauksen jälkeen Tiia vielä laittoi mun hiukset. Niin söpöt etten kestä!!! Ja niin valkoiset! En edes muista ovatko hiukseni olleet ihan näin valkoiset koskaan, vaikka tosi valkoinen pää mulla kyllä jossain vaiheessa oli. Ja halusin sen uudestaan!
 https://igcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/10914388_1581077005465070_1577602814_n.jpg
 Ja tässä vielä suorana viime perjantaiaamuna. Mullahan ei mitään luonnonkiharoita ole joten pitänee opetella tekemään noita ylisöpöjä kiharoitakin. ;D

Sellaset niistä sitten tuli! Mitäs te tykkäätte? :)

PS: Kiitos hirveästi ihanista kommenteista edelliseen postaukseen♥

16 kommenttia:

  1. Aivan ihana tukka, oot kyllä söpö suorallakin tukalla! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♥ ^^ On tää suoranakin tosi kiva, ois vaa kiva oppii myös kihartelee lyhyttä tukkaa. :D

      Poista
  2. Tosi hyvin käy! kaunis olivia :3

    VastaaPoista
  3. Oijoi! Noi on just niin vaaleet ku mulla viime kesänä. Aivan ihanat :3 Pysykö hiukset ihan hyvänä vaikka vaalensit latvojaki? Mää haluaisin kans valkosen takas ja näistä ihme vihreelilaturkoosi hiuksista eroon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo nyt on tosi valkoset :333 Nää on nyt paremmassa kunnossa ku aikoihin! Ku leikattii runsaalla kädellä kuivat pois ja vielä värjäyksen jälkeenki mut Tiia laitto sellasii kohtiin vaa vaalennusta joihin tarvi, et ne kärsineimmät jo valmiiks vaalennetut ei päässy enempää kärsii. Ei muutako sulleki värinpoisto päähän ja kunnon hopeahoidot!! :D

      Poista
  4. Ihan huippu tukka! Sopii tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  5. Toi tukka on kyllä niin ihana :D Haluan vaan iteki saada jo ne blondit, mutta ku en haluaisi tehdä värinpoistoja ennenkö tukka ois enemmän vaalearaidoitettu D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos :33 Tuo on ärsyttävintä ku haluais saada vaaleen tukan nyt eikä heti mut se ei oo kovin kannattavaa... XD Hiljaa hyvä tulee. :) Vaalennusprosessit on pitkiä jos lähtee tummasta värjään... Mut tsemppiä sulle siihen prosessiin! :)

      Poista
  6. Oh my, aivan ihana tukka tuli! Ja näyttää kivalta kyllä niin suorana kuin kiharrettunakin :3
    Sopii kyllä sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ^___^ On kyllä tullu kovasti kehuja näille. xD

      Poista
  7. Mun kommentti on varmaan kadonnut johki bittiavaruuteen! Noh, näin lyhyesti uudestaan:

    Ihan sairaan hienot hiukset! Sopii sulle niiiiiiiiiin hyvin! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei oo kyl tullut mitään, kiva ku jaksoit kirjottaa uudestaan! :)
      Ja kiiiitos! ^^ :33

      Poista
  8. Ootko saanu hyvin pidettyä hiusten värin noin vaaleana? Haluaisin just tuon värisen tukan mutta se on niin hankala ylläpitää ellei läträä hopea shampoolla :/ joka taas vetää niin kuivaks ja karheeks tukan ettei mitää järkee..

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Tää ylläpitäminen on kyllä haastavaa! Ilman hopeashampoota turha toivo että väri pysyis valkoisena. Käytän lorealin hopeashampoota ja four reasonsin hopeasuihketta, ne on tehokkaita! Ja mulla on tosi kosteuttavat hoitsikat kans käytössä, tresemmen se natural-hoitoaine on ihan parasta. :) hopeashampoo on ilmeisesti vähän niinkun syväpuhdistava samalla niin siks kuivattaa tukkaa... Näin blondin letin kans pitää läträtä noilla hopeatuotteilla ja ennen kaikkea hoitoaineella! Käytän myös hoitosuihkeita ja öljyä. Valkoinen tukka kotikonstein = tehokkain vaalennusaine mitä kaupasta saa (schwarzkopf L1++) ja tehokasta hopeashampoota kampaamosta, suosittelen tuota lorealia. :) kallista mutta hyvää!

    VastaaPoista