Sivut

9.3.2015

Hittejä ja huteja!

Tuli tehtyä pieni Oriflame-tilaus viime kuussa ja toissa viikonlopun Ähtärinreissullakin tuli käytyä Keskisellä. Tuli tehtyä hyviä löytöjä, mutta osa oli enemmän tai vähemmän hutiostoksia!

 Uusien Color mask paintien ostoa olen miettinyt jo tovin. Normaalisti nämä taisivat maksaa 14,90e mutta Keskisellä oli tarjous meneillään ja nämä olivat 9,95e kappale. Kympin säästö siis. Ja pakko myöntää että pettymyshän nämä oli. :----D Ei tarttunut hiukseen kovinkaan mallikkaasti, vaikka minulla on tosi vaalea tukka. Näiden toimimiseksi pitäisi ilmeisesti olla täysin valkoinen tukka, jota minulla ei enää ole. Purkit olivat myös tosi pieniä ja riittivät minulla vain yhteen käyttökertaan. Taidan tästä lähtien vain sekoitella hattaravärini itse, kuten ennenkin...

 Oriflamelta tilasin kaksi tarjousripsaria, kummatkin taisivat maksaa kympin.

 Hieno testikuva, toisella puolella toista ja toisella toista. Kumpikaan näistä ei vakuuttanut mitenkään erityisesti, mutta eivät nämä täysin shaibaakaan ole. Käytän loppuun! Tuskin tilaan uudelleen. Oriflamella on paljon parempiakin ripsivärejä.

 Keskisellä etsin täydellisen oranssia huulipunaa ja sellainen löytyikin Lorealin hyllystä. Oriflamelta taas tilasin lilahtavan kiiltohuulipunan. Näistä kummastakin tykkään! 

 Jouduin säätämään vähän värejä tähän kuvaan, että Lorealin punasta saisi edes jonkinlaisen käsityksen. Alkuperäisessä kuvassa puna oli täysin punainen, vaikka oikeasti sävy on todella kirkkaan oranssi, lähes neon. Ei tämäkään kuva nyt täysin vastaa todellisuutta mutta ainakin lähemmäs! Kyseessä siis HYVIN oranssi ja runsaspigmenttinen, matta huulipuna. Hyvin on pysynyt myös huulilla, niinkuin mattapunat yleensä. Hieman ehkä kuivattavaa eikä asetu kauniisti jos huulet ovat kuivat. Hieman huulirasvaa alle ja avot!

 Kylläpäs Blogger photoshoppasi ihoni kuulaaksi. ;D Tässä kuvassa ei ole siis meikkivoidetta, pelkkää huulipunaa ihan vain blogikäyttöön! Ja tosi kiva sävy myös, tykkäilen! Minulla on nyt neljä näitä Oriflamen The One-sarjan kiiltohuulipunia ja tykkään kaikista. Suosittelen!

 Oriflamelta lähti myös ihan mahtava keltainen kynsilakka hintaan 3,50 (norm. n. 7e). Peittää semihyvin yhdelläkin kerroksella, itse lisäsin osaan kynsistä toisenkin kerroksen. Empä ole ennen yhtä kivaa keltaista lakkaa kokeillut!
 

Uusi rakkauteni, Kicksin siveltimet! Kaverini toi minulle Rovaniemeltä, hänellä itsellään oli samanlaiset ja suositteli mullekin. Ihan mahtavaa tavaraa nämä siveltimet! Tosi pehmeä karva enkä ole eläissäni saanut luomivärejä tai poskipunia yhtä nopeasti ja siististi taiteiltua kuin näillä. Normaali hinta tällä setillä oli muistaakseni jossain 32 euron paikkeilla, mutta nyt nämä olivat pienessä alennuksessa hintaan 25,50e. Aion kyllä hankkia muitakin Kicksin siveltimiä. Suosittelen! Onko jollakin kokemusta Kicksin meikeistä? Olisi mielenkiintoista kokeilla niitäkin. :)

Tukkapostausta olisi vielä tulossa, laitan kuvia noiden Color maskien tuloksesta! Joka oli aika säälittävä. ;D

EDIT: Pitää elämäntapamuutosprojektistaki tehä postausta, joten myös siitä juttua tulossa. 8)

12 kommenttia:

  1. Joo hintaa ja merkkiä ku miettii ni noilta shokkiväreiltä olis odottanu paljo enemmän. Mää oon nyt laittanu sitä turkoosia viimeks joskus yli kuukausi sitte mutta se ei oo vieläkään lähteny mun tukasta. Pinkki kyllä lähti melkeen heti. D:. Ja se, että noita ei voinu lantrata hoitoaineeseen, oli kyllä pettymys ku toi purkki oikeesti on aika mini. :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täähh eikö noita voi ees lantrata O__O Empä osta sit niitä kirkkaampiakaa värejä... Iha sairaan pieniä purkkeja hintaa nähen. Ei muutako marketin Biozellit käyttöön, ne on ollu ihan parhaita. Tulispa vaa niitä sinisenäki!

      Poista
    2. Siis varmaa iha miniministi pystyy laittaa hoitoainetta. Mutta mää laitoin hoitoainetta jonku 40-50% eikä se väri muuttunu mitenkää sen sekotuksen jälkee eli luulis että se olis toiminu. Mutta päähän ei tosiaan tuntunu jäävän mitään väriä.. Voishan sitä vielä yrittää lisäämällä vaan ihan vähän sitä hoitoainetta mutta enpä tiiä..

      Poista
    3. Aaa, tuntuupa hankalalta... Ite en ainakaa osta enää noin pieniä tuubeja niin isolla hinnalla. :D Ainaki nuo pastellisävyt oli ihan peestä!

      Poista
  2. Hei! Onpas kiva keltainen kynsilakka. Nyt harmittaa, etten itse tilannut samaa... Mutta sä kyselit mun blogissa siitä aurinkopuuterista ja sen jälkeen kun katselin, että mitäs tuolla kaupoissa on tarjolla aurinkopuuteriosastoilla, niin pakko todeta, ettei marketeissa ainakaan ole mitään, mikä vetäisi vertoja Yves Rocherin duo aurinkopuuterille. Se on vähän arvokkaampi, kuin perus Lumene puuteri, mutta myös isompi pakkaus ja miellyttävämpi käyttää. Eli suosittelen edelleen sitä ylitse muiden. Tietty on sitten ihan "korkeamman" kosmetiikan osastot erikseen, joista voi katsella, mutta ne menevät minulla itselläni yli budjetin (siitä huolimatta että ainakin Clarinsilla on joskus ollut kivoja vaaleita aurinkopuutereita). Uskallan silti väittää, että tuo Yvers Rocher pesee ne kalliimmatkin tuotteet mennen tullen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi kiva! Kantsii tilata. ;)
      Kiitos paljo vinkeistä! Oot paneutunut asiaan selvästi. :) Kyllä tuo aurinkopuuteriasia on ollu hankala nimittäin mulla ja mun kalkkinaamalla! Ehkä tuon sitten hankin, muutenkin olis kiva YR:n tutustua paremminki, vois tilata muutakin samalla. Mullakin noi selektiiviset menee kyllä niin yli budjetin, opiskelijana ei viitsi kovin kalliita juttuja ostaa ihan umpimähkään... Joten taitaapi yvesrocheri lähtä ostoskoriin. :)

      Poista
  3. Ihana Olivia ja oon samaa mieltä! voep toi tokkiisa olla toesta merkkia mut sun naamariin se käy kuin Sannin äpärä Talen kasvoille :D (vitsi) lue huumorilla :l

    VastaaPoista
  4. Kokeilin myös tuota painttia ja pettymys oli... Ei jäänyt tähänkään päähän kuin aavistus väriä. Hukkaan meni siis sekin raha. Kicksin meikeistä suursuosikkini oli nestemäinen peittoaine joka ainakin meikäläisen iholle oli juuri sopivan vaalea ja peitti niin tummat silmänaluset kuin muutkin epämääräiset läikät. Eikös nämä sitten menneet ja poistaneet tökötin valikoimastaan ;/ En ole toista yhtä hyvää peiteainetta vielä löytänyt/raaskinut ostaa. Kicksiltä olen ostanut myös luomivärisetin joka on ihan jees, pysyy kohtuu hyvin ja pigmenttiäkin on ihan mukavasti. Toinen oli voidemainen luomiväri joka pysyy hyvin ja näyttää hyvältä :) Kaikenkaikkiaan olen ollut tyytyväinen kyseisen puljun tuotteisiin, siveltimiä unohtamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en oo kuullu painteista vielä keneltäkää positiivisia kokemuksia...
      Höh miten tuntuukin et kaikki hyvät tuotteet aina pistetää pois markkinoilta. :D Kiinnostaisi kyllä kokeilla noita Kicksin tuotteita mut vähän vaikeasti niitä on saatavilla tänne Ykaan! En ole nettikauppaakaan löytänyt...

      Poista
  5. Mikä ihmeen palakeen kieli sulla tossa peukalossa on :D miks oot repiny ? se voi tulehtua :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule mää oon aina jyrsiny ja rääpiny kynsiä/ihoa pienestä pitäen -.- Enkä oo saanu sitä loppumaan vaikka kuinka oon yrittäny. Mulle on ihan normaalia että noita on joka viikko sormissa. :D Ei oo ainakaa vielä 20 vuoden aikana tulehtunu pahemmin. Kipiänähän ne on ja se vituttaa ja silti en voi lopettaa. Sit ne paranee paris päiväs ja kohta on taas toisessa sormessa samanlainen... AARGH!

      Poista