Sivut

10.3.2014

Lumene - Syväkosteuttava kasvo- ja käsivoide

 Sain joululahjaksi Lumenen lahjapakkauksen, joka sisälsi syväkosteuttavan käsivoiteen ja kasvovoiteen. Mulle kommentoitiin että voisin kertoa millaisia nämä on, ja nyt kun on aikaa, ajattelin väsätä pientä tuotearvostelun poikasta.



Arctic Aqua 24h deep moisture hand cream

Ensimmäiseksi täytyy kyllä sanoa, että syväkosteuttaviksi en tätä luonnehtisi. Kyllähän tämä käsirasva asiansa ajaa, mutta paukkupakkasilla saa useammin päivässä käsille laittaa että tuo mitään apua kuiville käsille. Ainakin itselle tulee "syväkosteuttavasta" mieleen kunnon rasva jota ei tarvi kuin kerran päivässä valella ja se on siinä. Tuntuu käsissä siis aikalailla samalta kuin kaikki käsivoiteet, ei mitenkään kosteuttavammalta. Normisettiä sanoisin!
Koostumus on aika paksua mutta hyvinlevittyvää, mikä on plussaa. Pieni määrä riittää. Kuivuukin melko nopeasti, paitsi jos alkaa lotraamaan, kuten minä vahingossa välillä teen. Hyvä perusrasva mutta en ehkä suosittele niille, joilla on erittäin kuiva käsien iho. Varmasti kosteuttavampiakin löytyy! Tuon "syväkosteuttavan" ottaisin nimestä pois.



Arctic Aqua 24h deep moisture face cream

Kasvovoiteesta olen tykännyt enemmän. En ole hirveästi kasvovoiteita käyttänyt, mutta näin talvisin mun pintakuiva ihoni kyllä kosteutusta tarvitsee. Ihoni on sen verran kuiva, etten voi puuteria käyttää ollenkaan. Meikkivoide siis pelkästään ja senkin kanssa meinaa olla talvisin ongelmia. Oriflamen voiteita olen käyttänyt mutta tämä Lumenen on kyllä ollut parempi! Oriflamelta omistan kaksi kasvovoidetta ja ne eivät kosteuta yhtä paljon kuin tämä Lumenen, joten ehkä tässä se syväkosteuttavuus toteutuu.
Hirveästi ei ole mihin verrata, koska en kasvovoiteita ole paljoa käyttänyt ja ne purnukatkin kestää aina niin kauan! Tätä voin silti kuivaihoisille suositella. Mulla toimii erittäin hyvin ja imeytyy nopsaan. Olen käyttänyt myös meikkivoiteen alla kuivimmissa kohdissa. Koostumus on juuri sopivaa, ei liian paksua ollenkaan, eikä kyllä liian vetistäkään. Tykkään ja voisin ostaa uudelleen!

Pakkausten ulkonäöstä en osaa sanoa oikein juuta enkä jaata. Omaan makuun hieman tylsät, mutta kyllähän tuo Lumenelle ja suomalaisuudelle ihan hyvin sopii. Vaikka eihän täällä nyt mitään arktista ihan ole. :D Pidän herkullisen värisistä ja suloisista pakkauksista mutta ei sellainen ehkä Lumenen perusrasvoille sovi, joten kaipa nuo pakkauksetkin on ihan jees. Ei toisaalta omaa huomiota ainakaan kaupassa herättäisi. Ja niistä värikkäistä ja suloisista pakkauksista tulee mieleen ehkä enemmän parin euron halpisrasvat. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti