Sivut

31.3.2014

Maaliskuun suosikit

Vaikka mulla onkin ollut hiton raskaat pari viikkoa ja tähän kuukauteen kuuluu äidin lähtö, ajattelin silti yrittää etsiä myös positiivisia asioita. Tekee ihan hyvää! Joten tässäpä tulee tämän kuukauden suosikit. Helmikuun suosikit -postaus täällä.

 Uusi lempisarja löydetty ! Elikkä Desperate housewives eli Täydelliset naiset (ompa muuten harvinaisen paska suomennos taas.) Ihan törkeen hyvä sarja. Empä ois uskonu et löytyy vielä sarja joka olis samalla viivalla Supernaturalin kanssa.

 Mulla on ollut jo pitkään tarkoitus ostaa aurinkopuuteri mut sen osto on vähän venynyt. Päädyin tähän Maybellinen Fit me -aurinkopuuteriin koska sävy on tarpeeksi vaalea ja puuteri on matta. Lähes kaikista aurinkopuutereistä löytyy typerää shimmeriä ja meitsi ei sellasta varjostuksiini halua. Oikein mainio kaveri tämä! Hieman ehkä turhan lämpimän sävyinen (lue: oranssi) mun iholle mut ei se mitään. Varmaan joskus se täydellinen yksilö tulee vastaan mutta nyt näillä mennään.

 Etsinnässä on ollut myös peplum-mallinen paita/toppi ja Cubukselta tämän löysin Kempeleen Zeppelinistä. Hintakaan ei kirpaissut ainakaan mun mielestä, 22,90€ sanoi hintalappu.

Tämä ihanuus on Anskulta ja Epulta saatu koska he ovat hifistelijöitä ja vaihtoivat automaattiseen. ;D Joten tämä pääsi sitten meille asumaan. Ja ihania juomia saa tehtyä! Onhan ne kapselit vähän kalliita mutta kyllä niitä silloin tällöin raaskii ostaa. Ja tätä ollaankin nyt ahkerasti käytetty kun hoksattiin miten toimii!

 Oon saanut myös perinteisen kirjeystävän! Ala-asteella ja joskus seiskalla mulla on viimeksi ollut kirjeystäviä ja mun mielestä se on vaan niin kivaa puuhaa. Harvat nykyään kirjeitä lähettää ja onhan se harmi että nykyään ne viestit tulee kännykkään ja Facebookiin. Ennen oli varmasti mielenkiintoisempaa kun viestit kaukana asuvilta ystäviltä tulivat postissa käsin kirjoitettuina! Kuvassa on ostamiani uusia kirjepapereita, aivan innoissani noita hypistelin Kärkkäisellä ja jäi sinne vielä muutama ihana kirjepaperikko jotka aion vielä ostaa. Ehkä jossain vaiheessa haluan enemmänkin kirjekavereita mutta tällä hetkellä yksi riittää!

 Viime perjantaina repäsin ja leikkasin itelleni uuden tukan. Ihan kunnolla kerrostettu tukka siis tuli! Mullahan on ollu tällanen jo 13-vuotiaasta, aina enemmän tai vähemmän. Nyt oli kasvanut jo niin pitkäksi ettei sitä kerrostetuksi voinut enää sanoa, ja ne kasvaneet kerrokset oli siinä kunnossa että voi hirvitys. Nuo edelleen pitkät "alahiukset" ei kuitenkaan mitenkään surkeassa kunnossa ole, outoa. Joten ylikasvaneet kerrokset sai kyytiä! Jotenkin pakkanen ja blondaus yhdessä sai ne aivan kamalaan kuntoon ja mulla alkoikin olla tukka lopulta siinä kuosissa että pään sivuilla oli vaan semmoset pörröset hamput. Harmi etten ottanu teille kuvaa, se oli hauska näky. :----D Aluksi hirvitti kun tiesin että joudun sen ihanasti kasvaneen tukan lyhentämään mutta lopen nämä uudet hiukset onkin kivemmat. Joten vannon kerroksittain leikattujen hiusten nimeen edelleen. Ja voi tätä hiustenlaiton helppoutta! Eihän tää nyt mitenkään trendikästä tähän maailmanaikaan enää ole mutta so?

 Maaliskuun alussa tehtiin Harrin porukoiden kanssa reissu Tropiclandiaan ja toivottavasti tulis uuttakin kylpyläreissua joskus. Oli niin ihanaa siellä lillua! Ahh♥

 Näinä raskaina aikoina ystävien ja läheisten tuki on ollut korvaamatonta. Yksin en pääsisi ylös, joten kiitos kaikille mun kanssa aikaa viettäneille, lohduttaneille ja kannustaneille. Pus♥

13 kommenttia:

  1. Oih…. Täykkärit, elämäni valo <3 Oon kattonu ne kaikki 8 kautta varmaan 3 kertaa läpi ja silti masennun tyyliin aina viikoks sängyn pohjalle kun ne loppuu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Onneks mulla on vielä 7 ihanaa kautta jäljellä ♥____♥ Oon maailman hitain kattoon sarjoja ja meni varmaa kuukaus ku sain ton ekan katottua, on vaa nii paljo muuta etten ehdi. :----D Varmaa määki oon sitte ihan murtunu ku oon saanu kaikki kaudet katottua! Tällä menolla menee ens jouluun kyllä...

      Poista
    2. Siinä vaiheessa ku mä alotan jonkun uuden sarjan kattomisen niin tilaan ne kaikki sarjan kaudet jo valmiiks ettei tartte odotella niitä kun se edellinen kausi jääki jännään kohtaan! Katon ne myös niin putkeen että katoan tonne huoneeni syövereihin ja mut saa houkuteltua sieltä ulos pelkästään ruualla. :D

      Poista
    3. Mäkin aina masennun jos joku sarja loppuu tai jos saan jonkun pelin pelattua läpi :D
      Ja kun täykkärit vielä loppu miten loppu niin.. :D

      Poista
    4. Apuaaaa kai niitä täykkäreitä tulee vielä lisää??:D Mää aina lataan netistä kaikki
      mut on kyllä ollu tosi kivaa kattoa noita Anskun boxeja kun voi ihan sohvalla kattoo
      telkkarista! Vois alkaa iteki ostelee omaan hyllyyn tuottareita. :)

      Poista
  2. ooh tuo Pikku Myy kirjepaperi!! ihanaa :3 *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Taidankin kirjoittaa sille vastauskirjeen, tänään postiluukku nimittäin kolahti! ;)

      Poista
  3. Voi nams, himoan tota kahvikonetta! (vaikka en kahvia juokaan, mutta kaakao ja tee <3) Mutta varmaan tilataankin pian sellanen, koska alennuksia :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sillä saa tehtyä kaikkee hyvvää. :----)) Äkkiä nuo kapselit vaa loppu et pitää ostaa taas uusia!

      Poista
  4. Hieno uus tukka! :)

    VastaaPoista
  5. Ootko koittanu kattoo Pretty Little Liarsia ? Eli suomennettuna valehtelevat viettelijät.
    Niitä on 4 kautta ja kaikki löytyy hdfinistä. :) Katoin kaikki kaudet vajaassa parissa viikossa.. jäin niin koukkuun. :D Aivan törkeen hyvä sarja ! Ja 5. kautta tehään just parhaillaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kyllä kattonu! En oo oikeen mitään sarjoja ehtiny ikinä kattoo. :'D
      Ehkä pitää siihenki tutustuu Täykkärien jälkeen! Noitaki ilmeisesti vielä
      on se 7 kautta katottavana..:D

      Poista