Sivut

13.9.2010

Doddii

Nyt sain ton kuvan vaihdettua. Yritin laittaa siihen tän blogin nimenkin mut ei onnistunu ku photo filtre vammas jotain. :( Mut niinkun varmaan voi arvata, oon hulluna noihin pusukuviin. :3 Ja noi kaks kuvaa jotenkin sopii syksyyn ja tän blogin teemaan niin päätin sitten laittaa ne. Ja kertoohan ne varmaan siitäkin että mun rakkauselämä kukoistaa. :)


Mitäs muuta, luin eilen yhden bloggaajan blogia ja löysin sieltä kertakaikkiaan ihanan mekon. Täydellinen kuosi, leopardi tietenkin, ja toi vetoketju on tosi kiva. :)
<------------------ br="">
On kyllä ihana, en muuta sano. Mut eilen ku löysin ton mekon niin kuva oli erilainen, se toinen muija oli paljo paremman näkönen tossa. :(

Kävin kirppiksillä ja löysin niistä hupparin ja jakkutakin kummatkin viidellä eurolla. :) Pitäis niistäkin saada kuvat otettua niin sais tänne. Ehkä tää mun blogi on pikkuhiljaa suuntautumassa kauneus ja muoti -blogiksi tai jotain sinnepäin. Itse muotiahan en seuraa, vaan loitsin itse oman muotini. :) Ja todellakin oon innostunu kirppiksistä nykyään. Harmi kun en ehdi käydä niissä yleensä muulloin kun koulun hyppytunneilla..

Saa nähdä saanko huomiseksi kuvat niistä vaatteista, ne oli niin hyvät löydät että pakko saada kuvat tännekin. :)

haluun jotain herkkuu, hirvee nälkä.! Joten syömään heipsun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti