Sivut

20.9.2010

Perusmaanantai

Aamulla teki hirveesti mieli lintsata kun väsytti niin paljon, mut pakotin sit loppujen lopuks itteni ylös. En enää viitsi ees pahemmin meikata arkena kun en ymmärrä mitä iloo on koulussä näyttää hyvältä. Ja sit joskus on kiva näyttää nätimmältä kun yleensä jos jätän tätä koulumeikkaamista vähemmälle. :) Ei sitä tarvi aina näyttää niin hyvältä. Noin ajattelee varmasti aika moni, mut suurin osa ei tunne oloaan mukavaksi ja omaksi itseksee jos lähtee ilman meikkiä jonnekin. Mulla oli ennen noin mut tossa kesän mittaan tajusin ettei se ilman meikkiä kulkeminen olekaan enää niin kamala asia eikä kylillä ja koulussa enään edes muista että on natural. :)

Noh noh, tänään Sonja tuli Alavieskasta käymään täällä. Käytiin kirppiksillä ja Kärkkäisellä sekä Halppiksessa. Kirppikseltä mukaan tarttui kolme söpöä toppia, sellasia joissa oli pitsiä ja kaikkea söpöä ja naisellista. :) Sellasia oonkin ettiny jonkin aikaa ja vihdoin sit löysin. Ja mikä riemastutti eniten, oli se et ne paidat maksoi yhteensä vain euroa. ;) Voisin tässä lähipäivinä laittaa kuvat noista vaatteista tänne sit kun on aikaa. Huomenna en välttämättä ehdi..

Ja nyt illalla sit värjättiin Jannen kuontalo. :D Kai siitä hyvä tuli, juurikasvu oli jo aika kiitettävä niinkun on mullakin, joten alkais olla värjäyksen paikka mut ei oo rahaa. Jos sitä äiskältä sais pummittua vaikka viikonloppuna kun sillon ois aikaa värjätä. 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti