Sivut

17.9.2010

Epäonnenpäivä iski


Ei voi olla totta mikä päivä.

Aamulla paska ja angstinen ja itkuinen olo. Hirveesti masensi erään asian takia. Menin sitten kouluun ja pääsin tunnille, kunnes kaveri soitti että "joo sun mopo on kaatunu tänne pihalle". Mikäs siinä. Menin kattoon sitä ja siellähän se oli. Menin tunnille takas ja toivoin ettei opettaja olis vieläkään tullut mut tietenki myöhästyin.

Seuraavalla tunnilla oli äidinkielen tekstitaidontesti ja luulen että sekin meni ihan penkin alle. Sen jälkeen alkoi ruokavälkkä ja päätin lähteä kotiin käymään kun on 40 minuuttia aikaa. Sillon huomasin että sen mun mopon jarrun kahva oli ihan vääntynyt. Ei meinannut sen takia skootteri lähtee käyntiin..

Sit pääsin kotiin ja tulin heittään kamat sisälle ja kävin äkkiä face bookissa. Päähän pälkähti et oisko siihen skootteriin tullu jotain naarmuja ja menin sitten kattomaan. Tietenki heti ku pihalle pääsin niin tuuli paikas ulko-oven kiinni - joka tietenkin oli lukossa. Jäin siis ulos kylmään tuuleen pelkät sisävaatteet päällä. Soitin pappaa niemelänkylältä asti tulemaan aukaseen mulle oven.. Tunti alkoi koulussa samaan aikaan ku pääsin sisään ja mulla on sen verran kova vitutus etten tiiä uskallanko mennä koko kouluun enää tältä päivältä. Pahoja aavistuksia koko ajan mielessä..

Toivottavasti edes illalla olis hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti