Sivut

19.9.2010

Angstia.

No eihän se loppuperjantaikaan onnistunu. Kaverilla ne bileet ja oli hauskaa siihen asti kunnes poliisit tuli häätään koko konkkaronkan ulos. Jäätiin kyllä Jannen kans vähän siivoomaan sinne ja oltiin siellä joku puolituntia ennen kun meki lähdettiin.. Onneks ne ei meitä häätäny pois.

Mentiin sit kotiin meille ja mitäpä sielläkin odotti. Äiti kävelee puolialasti kylppärii Markku vanavedessää ja sillä on pyyhe sylissä. Se oli oksentanu johonki ku nämä oli juonu "hieman" punaviiniä ja se pyyhe oli täynnä semmosia punasia kokkareita. Luulin eka että se oli verta ja oli tapahtunu jotain kun äiti sano et se on sairas ja sano ettei meille saa tulla ylimääräsiä yöksi.. Joten lähdettiin sit Jannelle nukkumaan. No sit kun tulin seuraavana päivänä kotii nii äiti sano ettei se muista mitää ku joi liikaa punaviiniä ja oksensi. -.- Ja mä säikähin ja sain itkee sit ihan turhaa ku luulin et oli sattunu jotai pahempaa. Ei se ollu ees sairas, niin kännissä vaan et alko valehtelee.

Viikonloppu meni ihan ok merkeissä vaikkakin vähän tylsissä.. Tää viikko ei todellakaan ole ollut mun elämän paras joten toivon ens viikon olevan kivempi. Tuli nyt tämmöinen angsti-postaus, pahoittelen. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti