Sivut

13.9.2010

Pikapostaus hiuksista

Tulin käymään ku tulin just suihkusta ja mulla on hiusnaamio päässä. :) Annan tän olla joku 15 min ja sit meen peseen pois. Mun hiukset on niin kuolleet argh.. Haluaisin semmoset ihanat pitkät ja paksut hiukset ja nätit luonnonkiharat. Harmi vaan kun mun hiukset ei täytä yhtäkään noista vaatimuksista.. Jos koittais saada nää kuntoon niin sit ois tosi kiva kokeilla oikeen leiskuvan punasta väriä näihin hiuksiin. :) Mut menee varmaan kauan ennenku näissä hiuksissa mikään muu väri ku blondi pysyis haalistumatta.


Noi Hayley Williamsin hiukset on tosi ihanan leiskuvat. Tollaset just mäki haluaisin joskus. Kyllä ainaki tunnistais jo kaukaa jos tulis kadulla vastaan. 8)











Vanna Venomin hiuslisäkesysteemit on myös tosi hienoja. Noissa ois vaan älytön laittaminen ja hoito yms.. Joten ei kiitos. Vaikka semmoset yksinkertaset hiustenpidennykset olis ihanat, koska rakastan pitkiä hiuksia. :)















Vielä hiuksista puheenollen, mietin että mistä vois löytyä hopeashampoota.. :s Sitä pitäis hankkia jossain vaiheessa kun tuntuu että nää alkaa pian meneen keltasiks nää mun hiukset.

Mutta ihan btw.Tänään mulla muutes ampiainen pisti sormesta. Kävi kyllä ihmeen kipiää. :s Turpos koko sormi ja vähä yliki, oli punanen ja kipee. Vieläki on jotenki kankee.. Mut toivottavasti yön aikana paranis kunnolla, huomenna kaheksan tunnin päivä koulussa eikä huvittas olla siellä sormi paskana.

2 kommenttia:

  1. Hayleyn hiukset on kieltämättä ihanat *-* kuvia katellessa tekee aina mieli vetästä uudestaan punaseks :D

    VastaaPoista
  2. millon sulla on ollu punaset? :o mulla ei pysyis se väri ollenkaan niin en vihi laittaa :(

    VastaaPoista