Sivut

29.9.2010

Huh

Tänään alkoi sitten mun ensimmäinen koeviikko. Oli äikänkoe, joka vaikutti helpommalta kun aluks luulin.. Lukiossa on kyllä aika tiukat arvostelut niin saa nähdä miten menee. :/ Yläasteella oli niin helppo saada hyvät pisteet kokeissa jos oli oikeesti lukenu ja ties niistä asioista ees jotain.
Huomenna olis sitten kemian koe, ja sen jälkeen englannin koevalmistelut.. Oon tosi tyytyväinen jos saan siitä kemian kokeesta 5-, sillon oon ainakin päässyt sen läpi. En ymmärrä niistä kemian asioista YHTÄÄN MITÄÄN joten en ihmettele jos joudun kokeen uusintakuulusteluun tai käymään koko kurssin uudestaan..

Mut sit toista asiaa, kyselin tässä joku päivä äidiltä et tietäiskö se mitään paikkaa mistä vois saada töitä. Noh, se antoki mulle sit yhen puhelinnumeron. 8) Semmoinen siivousfirma ku SOL. Soitin sit sille Ylivieskan yhteyshenkilölle ja kyselin vähän että oisiko töitä tarjolla. Se sano et se on just nyt jossain työjutussa Seinäjoella ja tulee perjantaina takasi, niin voisin laittaa sillä aikaa sille sähköpostiin tietoja itestäni yms. Se ottais sit ensviikolla muhun uudestaa yhteyttä. Kyllä se ihan mukavalta vaikutti ja et ottais mut vaikka ilta- ja viikonlopputöihin. 8) Ois kyllä tosi nastaa tienata välillä iteki rahaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti