Sivut

1.3.2011

51 kg

Hyvää maaliskuun ensimmäistä päivää ja samalla kevään ensimmäistä päivää ! Vaikka pihalla kyllä on kaikkea muuta ku kevättä. Ehkä kuukauden päästä ilmat olis jo suht mukavia.

Paljastan kaikille nyt painoni eli 51 kg ja pituus on 165,5 cm, ainaki viimeks ku mitattiin. Painoindeksi tais olla 18-19 eli normaali, huh ! Eli puhun nytten liikkumisesta ja syömisestä ja semmosesta ku oon miettiny aika paljo näitä painojuttuja. :D

Tää muija on ehottomasti liian laiha ! Semmosia ne mallit on.

Musta ihan tuntuu että oon laihtunu. En oo kyllä puntaroinu itteeni että en tiiä.. En enää inhoo mun kroppaa niin paljo. :-D Johtunee varmaan siitä ku olin sairas koko viime viikon eikä tullu syötyä... En kyllä oo syöny paljoo vieläkää ja saan aina liian vähä kaloreita. -.- Mut toisaalta en liikukaan niin hirveesti että en halua säästellä noitten kaloreitten kans, inhottavaa ku turha energia muuttuis rasvaks kroppaan. Mut sit ku käyn salilla niin syönki sinä päivänä enemmän. :-D Enkä herkuttele enää niin paljon, mutta oon innostunu kidiusvanukkaista. Varmaan kunnon kaloripommeja mut onko se niin paljo jos päivässä yhen syö... Vaikka luultavasti meillä ei tuu olemaan vanukasta joka päivä tai ees joka viikko.
Mut hedelmiä meillä on aina ja tykkään hirveesti syyä kiivejä. Pitäs sanoo äitille että ostaa mandariinejaki ku banaaneihin oon vähä kyllästyny..



Enkä muuten varmasti ala harrastaan syömättömyyttä. Kropalle ei tee yhtään hyvää, tulee vaan kunnon säästöliekit päälle ja sit heti jos joku päivä syö jotain vähä enemmän nii se paino alkaa kovasti tulla takas ja korkojen kera. Se on aika epäterveellistä... Ja tiiän etten jaksais elää vedellä ja vähäkalorisilla salaateilla kovin kauaa saati sitte ettei saa herkutella ikinä. Laihtuis tosiaan varmasti mutta kyllä se elämä olis tylsää ilman HYVÄÄ ruokaa. Koska mä rakastan ruokaa ja syömistä.. Ikävä kyllä. Mut ei siinä mitään, on mun turha syöminen vähentynyki ja syön normaalisti joten toivon mukaan kroppaki pysyis terveenä. Ja sitä paitsi, jos ei syö niin myös lihakset luhistuu ja sitte ei jaksa mitään !

Silti olis kaikesta huolimatta kiva saada edes pieni pala rasvaa pois mahasta... Mut toinen juttu on sitte se miten se onnistuu. Laihdutus on niin vaikeeta ja on vielä vaikeempaa pitää ne kilot matalina kun ihminen alkaa nii helposti lihoa takasi laihdutuksen jälkeen. Yritän nyt pitää ainakin elämäntavat terveellisenä ja normaaleina, ei liian paljo ruokaa muttei myöskään liian vähä. Ehkä joskus oon tyytyväinen mun kroppaan. 8-)

Että tämmöstä tällä kertaa. :-D

5 kommenttia:

  1. Olivia! Oot melkeen alipainonen :(

    VastaaPoista
  2. voi herranenaika noi molemmat kuvat, tosi ällöjä :---((( oot varmasti tyytyväinen joskus, eikä kannattais ehkä aatella asiaa liikaa, oot kuitenkin ihan normaalipainonen, jopa siellä alarajoilla =)

    VastaaPoista
  3. kummistus: eikai se oo alipainonen? :D olin joskus ala-asteella mut yläasteella aloin lihoo ja lihon vaan koko ajan ja viime kesänäki lihoin. varmaan oon joskus ylipainonen :D
    meri: pakko myöntää että aattelen asiaa aika paljo ! en tosin enää nii, tekee taas mieli mässäillä enemmän. mut maksaa karkit ja kaikki nii ei kiitos... ja enköhän mä jossain vaiheessa oo itteeni tyytyväinen, kaikilla ihmisillä on varmaan joskus se itseinho, varsinki tässä iässä. :D

    VastaaPoista
  4. olli oon lyhyempi ja painavampi! että äläs siinä hauku ittees oot just hyvä nui : ))

    VastaaPoista
  5. totta, oot haavoittuvaisessa iässä tän asian suhteen =)

    VastaaPoista