Sivut

16.3.2011

God morgon

Hyvää huomenta vaan kaikille.

Mulla on tänään kahen tunnin nukkuma-aamu ja koulu alkaa vasta 10:20... Oon nyt silti herällää ku olin Jannella yötä ja sielä oli herätys 6:40 ku Jannen linkku lähtee joskus viistoista yli seittemän (?) ja yö meni taas pyörimisessä joten väsyttää.

En oo tehny mitään jännää ja haluaisin päästä kirppiksille koska oon jääny koukkuu (voivoi) mutta rahat loppu ku viime viikonloppuna oli pirskeet ja juomiin meni loput 12 € mitä mulla oli. Mut olipahan hauskaa. :D Jouduttii vaa lähtee liian aikasin ku kyyti tuli hakemaan.

Nyt ku koulut taas alko, en oo tehny oikeestaan mitään mistä kannattais postata. Koulujuttuja ja Jannen kans löhöilyä. Nyt vois itseasiassa alottaa ruotsin koeainetta tekemään, se pitäs olla huomenna valmis... Mut onneks noi kaikenmaailman vieraskieliset koeaineet on helppoja sanakirjojen ja goole translaten avulla ja ne saa olla aika lyhyitä. :-D Huomenna olis myös englannin kuuntelukoe joka tulee menemään perseelleen. Kaikilla ei vaan oo kielipäätä.. Ja perjantaiks pitäs tehä semmonen ihme tutkielma psykologian tunnille. Mulla on siis kehityspsykologian kurssi menossa ja pitäs ottaa selvää mun ihanasta murrosikäsestä pikkuveljestä ja kysellä siltä jotain. En tiiä vaan yhtään mitä sitä kyselis... Se pitäs sitte esittää kaikille luokan eessä. :D Ollaan käyty läpi varhaislapsuus ja kouluikä. Että seuraavana sitte minun vuoro.

Ei tässä nyt muuta tulin vaan selittään jotain.... Jos sitä viikonloppuna sais jotain tekemistä nii vois olla jotain postaamisen aihettaki. Joten moro. 8)

3 kommenttia:

  1. Mooi, oon lukenu jo vähän aikaa sun blogeja ja huomasin et sä löyät tosi kivasti tavaraa sieltä kirpparilta, nii missä kirpparil sä yleensä käyt? aina ku mä meen johonki nii en löyä mitää.. :( seuraavaks pitäis löytää taas jotku korkokengät, mut niitä tuskin kovin helpolla kirppikseltä löytää, vai? Sori ku näi vaa kyselen vaikka ei tunneta mut samapa tuo, ihmisiä me kaikki ollaan :D

    VastaaPoista
  2. Ei mitään, ilonenhan mä vaan ku tulee kommentteja. :D
    Mutta niin, ennen en mäkään oikeen löytäny kirppiksiltä mitään, sen jotenkin oppii kun käy kirppiksillä enemmän. Nykyään löydän ite tosi hyvin kenkiä, uusia käyttämättömiäki löytyny 2-6 eurolla. :D Ja pitää myös käydä huolellisesti kaikki hyllyt läpi jos haluaa löytää jotain. Jos vaan kävelee ne läpi nopiaa nii ei kyllä varmasti ehi silmä huomata mitää. :D Tonki oon ite oppinu kantapään kautta ja nii varmaa moni muuki.. Nykyään sitte menee vähintään puolituntia per kirppiks ja vähintään kaks tuntia kun käyn kaikki läpit. Yleensä menee kyllä enemmänki. Ja yleensä käyn kaikissa mut parhaiten löydän juurakon kirppikseltä tuolta keskustasta, siellä Kärkkäisen lähellä on ne kaks muuta ja Wanhan ajan kirppikseltäki oon löytäny ihan hyvin. Paratiisi kirppikseltä ei oo kyllä pitkään aikaan löytyny mitään..
    Mun mielestä toi keskustan kirppis on kyllä kaikista paras. Tulipa taas tekstiä. :D

    VastaaPoista
  3. Kiitti näistä tiedoista! Enköhän mä aika varmasti tuon opastuksen jälkeen löyä jotain kivaa. :D :)

    VastaaPoista