Sivut

23.3.2011

Kuvamanipulaatio

Koska kuvanmuokkaus on jännää päätin tehdä aiheesta postauksen. :-D Nykyään KAIKKI muokataan aina, perus mainoskuvista elokuviin. Ja aina naisille tungetaan täytettä rintoihin ja mahaa ja reisiä pienennetään, miehille tehään isot lihakset. Ilman kuvanmuokkausta bätmänit ja supermänit ei näyttäis läheskään niin hyvältä eikä niitten muijat. :-D Mut jos ei osattais muokata, niin kyllä leffat menettäs tehonsa, varsinki kaikki fantasia- ja scifijutut.





Tässä nyt vähä esimerkkejä miten niitä kuvia muokataa :D Vasemmalla puolella alkuperänen kuva, oikealla manipuloitu. Kyllä kuvista kieltämättä paremman näkösiä saa ku vähä muokkaa.

Muokkasin iteki jotain mun kuvia ihan tän bloggauksen takia ! :-----D Oikeella puolella myös täysin muokkaamaton kuva ja toisella puolella se muokattu ja päätinki muoksia kunnolla.




Muokkasin joskus tuommosen kukan kuvanki. :D

6 kommenttia:

  1. millä muokkaat ? mua ärsyttää sikana et kaikki pitää muokka......

    VastaaPoista
  2. Mikset piä nuita laseja ikinä koulusa :(?

    VastaaPoista
  3. meri: mulla on joku photo filtre ja sitte netissä on semmonen paikka ku picnic.com tai joku tommonen nii sillä voi myös hyvin muokata. :D mut en mäkää oo kyllä pitkii aikoihin muokannu mun kuvia muuten ku säätäny kontrastia nii ne näyttää parempilaatusilta. ei niitä jaksa muokata mitenkää hienosti eikä tarvikaa:D

    kummistus: en oikee osaaa ! piilarit on nii helpot :D mut koitan opetella ja piän nuita enemmän vapaa-ajalla ettei silmät kuivu

    VastaaPoista
  4. eipä niitä kuvia aina tarvi muokata, jos kuvataan kunnon valoilla ja kameroilla, on kuvan lopputulos sellainen, ettei tarvi muutaku kääntää rawista jpg:ksi että saa nettiin :) joten ei KAIKKEA muokata ;)

    tietenkin seksi myy paremmin joka on tullut jo monella tapaa esille.

    mutta myös kuvanmuokkaus on peittelyä, ainakin omasta mielestä. Miksi pitää peittää ne pienimmätkin eroavaisuudet?

    VastaaPoista
  5. jep, samaa mieltä. miks pitää aina yrittää päästä täydellisyyteen? vaikka tottahan se on että ihmiset haluaa aina täydellisyyttä. ja seksi tosiaan myy..
    Ite saan kans päivän valolla hyviä kuvia mut se mun IXUS ei silti oo niin kovin hieno kamera että lisään silti aina sitä kontrastia vähä nii näyttää heti parempilaatuselta. :D Muuten ne jää semmosiks laimeiks.
    Ja tuonki oon huomannu että ihan kaikkee ei muokata, esim just ihmisten kuvista näkee hyvin onko ne muokattu vai ei.

    VastaaPoista
  6. tietyissä määrin siedän muokkauksen :)
    esim. jos on näitä über kuvaajia jotka tekee työkseen kuvanmuokkausta ja kuvaa, niin se on jees, mut ei kaikkia kuvia kannata silti samallalailla muokata... tiedän pari ihmistä, jotka muokkaa kaikki kuvansa mustavalkoseksi.. ei siinä, mustavalkoset kuvat on jees, mut jos kaikki 20 kuvaa on mv.. onko ne enää hienoja? not :D
    niistä menee maku ku liikaa käyttää.... ite oon hurahtanu seepiaan, mut kamerassa ei oo seepia asetusta nii pitäs muokata... plaah :D

    VastaaPoista