Sivut

12.3.2011

Heippahei

Pääsin sittenkin vielä tänään koneelle postaamaan kun tuli vähän suunnitelmiin muutosta. :D Mut ei siitä sen enempää. Mut tässä ensimmäiseks mun ostoksen Keskisen kyläkaupasta:

 Tää mekko oli alennuksessa 4 €, alkuperänen hinta olis ollu jopa kakskymppiä :D Hyvin pukukopissa otin kuvan.

Toinen mekko myös 4 €. En jaksanu kuvata päällä ku meillä on niin huonot peilit ettei voi teinipeilikuvia ottaa ja sitte huonoja paikkoja itselaukasulle.. En jaksanu alkaa säätää. :D

Stay up -sukat 6,95 €, viimeks meni rikki ku Janne käski koko ajan nostelee "ettei vaa pitsit näy" voi herran jumala... Enää en nostele nii vois pysyy jopa ehjänä. :D

 Kengät oli alennuksessa ja makso 5 €. Oli söpöt ja kenkäfriikkinä en voinu vastustaa kiusausta. :D

Ja tämmönen meikki.

Räpsin joo turhia kuvia ITSESTÄNI myös :D

Kävin tänään myös tädillä ja tehtiin Oriflamelle tilaus jälleen. Tällasta pistin tilauksee. Kuvat otin siitä lehestä että nää on aika "hyvälaatusia".

Tuolla ylhäällä näkyy noi sävyt. Meinasin eka ottaa kaks vimppaa mut sit päädyin lopulta ottamaan neljännen ja toisiks viimesen. Toisen sai siis kaupan päälle niinkuin kuvasta näkyy. :)

Tollasen turkoosi-vihreän kajaalin valitsin myös. Sitten vois kokeilla vaikka tuota kuvan meikkiä. :)

Oli pakko vielä ottaa tuuheuttava ripsari ku oli noin halpa. :D Mulla on niin ohuet ripset et tosta vois olla jopa apua. Onneks mun ripset on kuitenki aika pitkät nii en ainakaa vihaa niitä !

Ei tässä varmaan muuta, heippaa. :)

2 kommenttia:

  1. kiitoksia ! oon vähä hulluna meikkaamiseen nytten ko saanu nii paljo kivoja kaajaleja yms. :D pitäs välillä antaa naaman olla rauhassa..

    VastaaPoista