Sivut

30.6.2011

Pelottaa

Mulla on hirveet traumat siitä onnettumuudesta enkä uskalla vieläkään ajaa skootterilla.... Viimeks ajoinki sillon kesäkuun alussa kun ne lestat ajovat mun päälle. Nyt pitäs pikkusiskon kans käydä Makuunissa vuokraamassa leffa tai leffoja ja joudun varmaankin menemää pyörällä sen kans ku en vaan uskalla ajaa (!)

Kävin muuten kirppiksillä ku iski tylsyys ja löysin ihanan laukun. :) Siitä kuvaa myöhemmin.

11 kommenttia:

  1. mistä tiiät, että ne oli lestoja :DD

    onko ne saatu kiinni?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: siis ne jotka mopolla ajo mun päälle oli lestoja ja ne sai sakot. :) Justii yhet pojat puhu ku ylivieskassa jostain syystä just kaikki lestat ajaa ihan miten sattuu, ne ei osaa ajaa.... Ö___Ö mut jos multa kysytää nii oli lesta tai ei nii kukaa mopopoika täällä ei osaa ajaa liikennesääntöjen mukaan tai on muuten vaan varomaton.... ehkä se on vaan jotain lestojen syrjintää, vaikka on kyllä kokemusta siitä että moni lesta täällä häpee sitä että on lesta ja sit ne alkaa polttaan ja juomaan ja esittään kovanaamaa. :/ Mut on kyllä tosi mukaviaki ihmisiä jotka on lestoja. ei sillä uskonnolla pitäis olla mitään väliä minkään kanssa.

    VastaaPoista
  3. ai siis mä oon käsittäny et sun päälle ajettiin autolla mut oon vissii käsittäny väärin?

    VastaaPoista
  4. ei siinä mittää mutta ne ei ollu lestoja..

    VastaaPoista
  5. samaa mieltä oon sun kanssa (-:

    paitsi ite pidän suurimmalta osalta lestoja vasten mielisenä :D

    nehän ne tosiaan on pahimmasta päästä, justiinsa sen takia kun ei sais olla.

    sitten vahataan muita ihmisiä täysin estoitta s****na!

    parhaiten kait ne tulee toistensa kanssa toimeen. pysykööt vaan niissä omissa lestaporukoissaan.

    sori asenteeni, mutta mulla on vaan jotenkin kaikin puolin "huonoja kokemuksia" LESTOISTA, ja en ole todellakaan ainut :D

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: siis mun päälle ajettiin mopolla ja MUN TIETÄÄKSENI ja mulle on myös sanottu että ne on lestoja. ainaki se tonien mun mielestä on ollu lesta aina! oon sen kanssa ollu ala-asteella samalla luokalla ja mun mielestä toinen on myöskin lesta.

    Anonyymi2: just tohon toi ylempiki vastaus että ainakin mulla on aina ollu semmonen käsitys että ne on ollu lestoja?? :o ja kaikki muutki on sanonu että ne on lestoja.

    Anonyymi: itellä on joskus ollu tuommonen käsitys että ainakaan poikapuoliset lestat niinku ei haluais tulla toimee muitten ku lestojen kans.. ainaki mulle on niiltä tullu kovaa vittuilua. mut niin on muiltaki kyllä että. :D joillaki varmasti on lestoista huonoja kokemuksia mut en halua ollenkaan yleistää ku on niitä mukaviaki :)

    VastaaPoista
  7. mikä on lesta jos nyt siitä lähdetään ?

    VastaaPoista
  8. meri: lesta = lestadiolainen :) kai sielläkin päin on lestadiolaisia? ainakin täällä niitä on tosi paljon mut jos jossain niitä ei oo niin siellä ei varmaan tuota termiä tunneta läheskään niin hyvin ! se on joku kristinuskon tai luterilaisuuden muoto tai jotain tuommosta :D

    VastaaPoista
  9. oon aina ollu sitä mieltä että sulla on fiksuja ajatuksia, ja pakko myöntää ettei mullakaa oo suurimmaks osaks aina mitää positiivisia kokemuksia näistä ihmisistä, mutta jotenki järkytyin tosta lauseesta "ne lestat ajovat mun päälle". ymmärrän että blogi on siinäki mielessä hyvä että voi kertoa mielipiteistään ja nii oot mun mielestä kypsästi tehnykki, mutta toi kuulosti aika epäkohteliaalta ja yleistävältä miten muotoilit ton asian (joo, luin myös noi kommentit missä et yleistä). tai en osaa selittää, vaikken tiiä mitä siinä sun onnettomuudessa tapahtu nii tuli sellanen fiilis että sait tässä tilaisuuden haukkua ihmisiä joista et pidä. itekkään en voi samaistua ton uskonlahkon arvoihin ja tosiaan jos se oli niin että he ajo sun päälle nii ymmärrän suuttumuksen mutta tuli vähä miinusta jotenki tohon sun kypsään ajattelutapaan mun mielessä ainaki ja sillee että pisti vähä miettiin miten sanoo mielipiteensä tällee julkisesti. ehkä täälläpäin suomee on vaan juurtunu jotenki osaks sellanen että 'lestat' vastaan muut, ehkä meistä vois tulla keskenään hyviäki kavereita muttaku tiietään vaan se liian hyvin että arvot on vähä erilaiset. :D

    ANTEEKS ÄLYTÖN ROMAANI !! oon tyhmä enkä osaa tiivistää :D toivottavasti sait jotenki mun pointin tuolta rivien välistä ja tarkotus ei ollu olla tyly eikä mitenkää yksiselitteisesti "sinä teit väärin".

    VastaaPoista
  10. Kuulin, että itse lähdit kääntymään pyörätielle, jossa ei mopoilla saa tietääkseni enää ajaa. Etkö siis itse ole yhtälailla lesta, kun et liikennesääntöjä tässä onnettomuudessa noudattanut?

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Joo kuule itekin vähän mietin että voikohan tuon lauseen ymmärtää väärin kun tosiaa vähä ilkeesti tossa ton "lestat ajo päälle" mut en tarkottanu sillä yleisesti että lestat on vaan semmosia. :D joten ymmärrän sun pointin. ja itehän oon yrittäny ajatella niin ettei se voi johtua siitä ettei osaa ajaa jos on lesta, tiiän täältä ihmisiä jotka ei osaa ajaa sääntöjen mukaan eikä ne oo lestoja. mut nii mun poikaystävä ja monet muut vaan haukkuu ettei ne lestat saa ajaa. ja tosiaan tää on tää ylivieska jossa lestat ja ei-lestat on aika paljo eri piireissä... tosin kuulin vasta että -96 ikäiset tytöt on alkanut hengaamaan samanikäisten lestapoikien kanssa joka on mun mielestä tosi hienoa. :)

    Anonyymi2: kyllä itse lähdin ajamaan pyörätielle vaikkei niin todellakaan olis saanu tehdä! sillä hetkellä vaan olin tosi kärsimätön, sekä mua ärsytti ihan suunnattomasti edessä ajava auto joka hidasteli tahallaan. pojat nauroi auton takapenkillä kun taakse alkoi kerääntyä letka autoja sinne mun taakse... no itehän en siedä tommosta aikuisten poikien pelleilyä joten lähin sitten samantien kääntymään. -.-'' vaikka en ehtiny kylläkään kunnolla ees kääntyä kun takaa tuli nämä mopopojat jotka siis oli lestoja, ja ne tuli oikeesti LUJAA. kaikkien niiden autojen takaa ne ajo todellaki ylinopeutta jonka sivustakatsojatki poliisille todisti. se oli siis suurempi paha kuin mun pyörätielle kääntyminen... kumpikin teki siis väärin tossa onnettomuudessa vaikka pojat nyt vähän isomman rikoksen siinä tekivät ja en usko että sillä on nyt niin väliä onko lesta vai ei. luulen että täällä ihmiset on vaan ennakkoluuloisia koska lestat ja ei-lestat on aika eri piireissä niinku aikasempaankin vastasin, ja ei-lestat varsinki ajattelee lestoista vaikka mitä. ja just sen takia kun noi sattu olemaan lestoja niin se pitää mainita ihan tän ylivieskan ennakkoluuloisuuden takia. vaikka kyllä ne itse lestadiolaisetkin on aika ilkeitä ollu ei-lestoille, itekin oon saanu kunnollista vittuilua niiltä.... no toivon että tästä romaanista ihmiset sai ny jotain käsitystä, pitkä vastaus. :D

    VastaaPoista