Sivut

3.6.2011

"kerro kumppanistasi"

day 1. Kerro äidistäsi:
day 2.  Kerro itsestäsi:
day 3. Kerro kumppanistasi:
day 4. Kerro lemmikistäsi:
day 5. Mitä on rakkaus?:
day 6. Mitä on epäoikeudenmukaisuus?:
day 7. Mitä on yksinäisyys?:
day 8. Miltä sinusta tuntuu tänään? :
day 9. Mitä on tasa-arvo?:
day 10.  Elämän suuret ja pienet virheet:

Ysiluokan pissis ja fruittaripäivä
Mistä noita otsikoita oikeen tulee?

Nyt pääsenkin sitte kertomaan mun vauvasta Jannesta. Okei, poikaystävästäni Jannesta eli nassupossusta. Munkin lempinimet on vauva ja possu, älkää kysykö koska en oikeesti tiiä missä välissä alettiin kutsumaan toisiamme tommosilla nimillä.... Ainakin sain heti "ensitreffeillä" discossa (jos niitä voi ensitreffeiksi kutsua) kuulla huudon "VAUVA" Jannen suusta ku en osannu pelata yhtä kännykkäpeliä. Sitte mentiin Saleen ku mulla oli nälkä ja se osti mulle meille sipsipussin ja suklaapatukan mulle. :)))) Siinä syötiin ensimmäistä kertaa yhessä keskellä talvee Salen pihassa, tosi romanttista. :-D

 Tälle reps!


Janne säätää.

Kaikista hauskinta oli suhteen alussa se, että se oli pelkkää läppää. Okei, kyllä me kumpikin oltiin toisiimme ihastuneita ihan oikeesti, mut alussa Janne keksi oivan tavan päästä mua vielä lähemmäks. Oltiin siis keiskossa ja mun kaveri oli tehny jonku jäpylin ja Janne halus kostaa sille. Tietenkin paras kosto oli se että laitetaan kaikki luulemaan että minä ja Janne oltais oikeesti yhessä, laitettiin se face bookkiin ja käveltiin koulussa avoimesti käsi kädessä. Se oli ihan pirun hauskaa. :-D Discossa sitte loppujen lopuks päätettii että helvetti, ei tän enää tarvi mitään pelkkää läppää olla. Alettiin ihan oikeesti sillon vaikka kaikki luuli että oltiin seurusteltu jo päivää aikasemmin. Tiiän loppujen lopuks ettei siinä ollu kyse mistään kostosta, me kumpiki haluttiin vaan päästä mahollisimman lähelle toista ja tässä sitä ollaan: 14 kuukautta oltu yhessä ja yhessä asumista saa kokeilla kunnolla syksyllä jos Janne saa kämpän, se nimittäin haki kaupungilta sitä.

Tässä leikittiin niitä kuuluisia vauvoja.
Huomaa myös että haluttiin päästä mahollisimman lähelle toista kun mentiin discoon; siellä saatiin olla kahestaan koko ilta. Ei meistä kumpikaan oo pahemmin ollu kiinnostunu discoista eikä ton illan jälkeen oo tullu semmosissa käytyä. :-D Että eikait siinä. Mut oli se kiva ilta.



Voin kertoo Jannen luonteesta sen verran että se on erittäin mustasukkainen ja omistava (kyllä mulle semmonen mies kelpaa, tunnen että musta oikeesti välitetään) ja sitten se on myös kärsimätön, söpö, huolehtiva, hauska (pelle) yms yms. Eikai tästä sen enempää ! Toivottavasti Janne ei suutu jos se näkee tän ..... :))


3 kommenttia:

  1. Söpöä. =)) hyvä postaus :D

    VastaaPoista
  2. söpöö (-: mut jäin vaan ihmetteleen, että mikä tuo ihan eka kuva oikein on? :DD

    VastaaPoista
  3. Ananas: kiitoksia! :))
    Anonyymi: kiitoksia :) ja se eka kuva on ysiluokan teemaviikosta, sillon oli pissis ja fruittari päivä :DD onhan tuo jo yli vuoden vanha kuva! ja teemapäivän mukaan piti sitte pukeutua:)

    VastaaPoista