Sivut

13.6.2011

Heippa.

day 1. Kerro äidistäsi:
day 2.  Kerro itsestäsi:
day 3. Kerro kumppanistasi:
day 4. Kerro lemmikistäsi:
day 5. Mitä on rakkaus?:
day 6. Mitä on epäoikeudenmukaisuus?:
day 7. Mitä on yksinäisyys?:
day 8. Miltä sinusta tuntuu tänään? :
day 9. Mitä on tasa-arvo?:
day 10.  Elämän suuret ja pienet virheet:

Haastetta ajattelin jatkaa. :) Pitäis siis kertoa rakkaudesta, mitä se rakkaus oikein on? No yksinkertaisimmillaan rakkaus on ainakin sitä välittämistä. Rakastaa voi monella tavalla. Voi rakastaa jotain ruokaa, sisaruksia tai ylipäätään perhettään, ystäviään, lemmikkejään, jotain tavaraa minkä omistaa (ainakin minulla rakkaussuhde kameraani ja läppäriin) ja sit tietenkin voi rakastaa jotain ihmista sillä romanttisella tavalla. :) Jos rakastaa toista tällä tavalla niin siinä on ainaki mun mielestä ehottomasti tärkeintä se luottamus toisee ja että on iteki sen luottamuksen arvonen. Rehellisyys, välittäminen ja myötätunto kuuluu ainakin myös tähän. Ainakin mulla on rakastuneena aina se tunne, että ottais vaikka luodin toisen puolesta. Jos toisella ei oo kaikki ok tai jotain tapahtuu suhteessa niin sillon tuntuu ettei millää oo enää mitään väliä. Toi sama pätee kyllä ystäviin ja perheeseenki, mutta sen kameran takia en luotia kuitenkaan menis ottamaan. :D En oikein tiiä mitä muuta tästä rakkaudesta vois sanoo, on se sen verran monimutkanen ja monimuotonen juttu ja rakkautta on niin erilaista. Ainiin! Rakkaus on kahen rakastavaisen välillä sitä, että haluaa olla toisen kanssa koko loppuelämän ajan ja on semmonen luja yhteenkuuluvuuden tunne toiseen. :)

Pistän tähän loppuu vielä kuvia mun omista rakkauden kohteista. :)

 Rakastan mun perhettä...

 ...ystäviä

 ...omaa kultaa

...valokuvausta

 ...kesää

 ...musiikkia

...eläimiä







...ja tietenki kaikenlaisia herkkuja♥

Kuvat deviantart.com

4 kommenttia:

  1. "Rakkaus on kahen rakastavaisen välillä sitä, että haluaa olla toisen kanssa koko loppuelämän ajan ja on semmonen luja yhteenkuuluvuuden tunne toiseen. :)"

    Ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! mutta näinhän se taitaa olla, ainakin mun kohalla on tuo tunne ollu aika vahva. :)

    VastaaPoista
  3. rakkaus on sitä että pysyy toisen kanssa vaikka tietää ihan kaikki sen virheet ja voi silti ylpeenä kertoo muille että tätä mää rakastan.

    VastaaPoista
  4. Jep, tuo on totta! :) pitää hyväksyä toisen virheet että voi rakastaa.

    VastaaPoista