Sivut

8.6.2011

Heippa vaan

Päätimpäs tulla ilmottelemaan että elossa ollaan vielä. Mulla on ollu ihan hirvee päivä. Oon kattonu yheksän jaksoa vanhoja salkkareita kun oon laittanu noita telkkarista nauhalle jos joskus sattuu olemaan tylsää. Onneks laitoin. Nyt en tiiä mitä teen huomenna, toivottavasti pääsen sillon hyvin liikkeelle...
Mulla on paikat niin kipeinä, päätä sattuu liikuttaa kun niskat on niin paskana ja muutenki lihakset vähän turtana. Puhumattakaan polvissa, kyynärpäässä ja reidessä olevista ruhjeista... Sain käydä suihkussa itkun kanssa, ei siitä tullu hevon persettä. Hiukset sain just ja just pestyä. Ei nää onneks oo niin kipeet enää ku eilen mut on aika tuskaa varmaan nousta tästäkin ylös ja käydä vessassa.

Ihan perseestä. Haluan ulos täältä ja haluan löytää ne eräät autoilijat ja pistää ne vitun oikeuteen. Saatanan kusipäät pakeni paikalta, ei sitte yhtään enempää munaa voinu noilla jätkillä olla? Oon katkera tästä, ulkona on 30 astetta lämmintä ja oon istunu päivän sisällä. Eikait siinä. Toivottavasti teillä on ollu parempi päivä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti