Sivut

29.6.2011

Heippa vihdoi!

Nyt tiistaina saan vasta tehtyä tän postauksen ku kameran sain vasta tänään kotii... Oon ollu myös kaikki päivän nytten isosena joten kiirettä on pitäny. Juhannuksesta ei oikee tullu hyviä kuvia joten en vihti niitä sitte pistääkää... Mut oli kyl iha jees juhannus paria juttua lukuunottamatta. :) Kävin kyllä ostoksilla olikosenyt maanantaina? Ostoksia esittelen tässä nyt sitten kuvina:

 Tää pöllösormus tuntuu olevan KAIKILLA.... Ensin ajattelin etten sitä osta, siis joskus kauan sitten ihan siksi kun on kaikilla muillaki. :-D Näitähän on siis kahdenlaisia ja ostin tän kultasen. Ei kyllä erityisen kultaselta näytä kuvassa.... Mutta niin. Pakko tää oli saada ja tykkään tästä hirveesti. Olkoonki et kaikilla muilla on. Hintaa oli 4,95 € ja Seppälästä.

 Tää kans Seppälästä, alkuperänen hinta oli 12,95 € ja katoin tätä jo joskus kauan sitte, nyt ku tuli alennukseen niin pakkohan tää oli ostaa. :) Sain itelleki nyt kunnollisen käsikorun.


Nää viimeset kuvat nyt ihan jotai randomii ettei tuu nii tylsä postaus. :D Tollasia vohveleita tehtiin Jannen kans myllykahvilassa asiakkaille! Jos en oo maininnu täällä nii olin siellä töissä toissa viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti