Sivut

11.1.2012

Pläjäys kuvia

En oo kertonu et olin vähän kupittelemassa viime lauantaina. Aattelin tulla laittaan tänne vähän kuvia illasta :)



Meijän piti vähä teinipeileillä!

Mää en ymmärrä miksi Nanne ei voi koskaa nees yrittää olla kunnolla kuvissa! Suurimmassa osassa näistä näätte sen väsyneen näkösenä :)

No ei mustakaa saa aina kovin kuvattavan näköstä.

Tässä Nannuska on ainaki söpö mutta väsyny taasen ;D






Tää on NIIIIIN söpö kuva, vooooi että :333 ♥ Ja Nanneki osaa taas olla kunnon söpöttäjä vaikka onkin taas vähän nukkuvan näköinen. Ainakin se nukkuu tyytyväisenä :)

Miten musta tuntuu että mulla on hirveen korkeet poskipäät ku katon tätä?? Kunnon poskikuoppa oikealla ja vasemmalla kukkula :D Siis meistä katottuna.

Tälle kuvalle niiiin repesin :-----D

Oltiin siis Jessellä ja sen lisäks mukana menossa Karita, Hanna, minun oma nassupossu Janne, tietenki minä myös, Juksu oli alussa mut yhtäkkiä se katos johonki. Siellä kävi myös joskus myöhään muitaki enkä muista ku yhen joten nimet jääköön mainitsematta. Oli kivaa vaan chillata :) Ja oon ite myös pitämässä tupareita tulevana viikonloppuna! Luultavasti perjantaina.

Tässä vielä jotain muita randomkuvia mitä oon tässä räpsiny:






Kaikki on otettu joko parvekkeelta tai ikkunasta mun kämpältä :) Seuraavaks rupeen väsään kämppäpostausta jonka joudun tekemään nyt kuvina kun se videopostausjuttu ei nyt oikeen toimi. Kohta siis se myös täällä tämän yön aikana :---D Rytmit vähän väärin? Kello on 2:36 ja huomenna alkaa 8:20 koulu. Jes. Mut ei se mitään, ainaki huomenna väsyttää jos ei muuta! Ja mulla on koko tämä yö aikaa kaksistaan salkkreitten kans♥

1 kommentti:

  1. Hui :o miten tossa alimmassa kuvassa, missä me ollaan siis kahestaan.. nii miten näyttää että sulla olis keltaset hiukset :oo Tai siis.. en tiiä :DDD

    VastaaPoista