Sivut

6.8.2012

Farkkujen ja shortsien valkaisu

Tänään päätin kokeilla kloriittia farkkujen valkaisuun ja voin kyllä todeta että jytyä ainetta oli! Koko kämppä haissu uimahallille ja tavara toimi.


 Kokeilin ensin shortsien lahkeita et miten alkaa toimia, ja kyllähän toi väri alko lähtee. Noo meni ehkä vähä liian vaaleeksi :-D Laitoin sitten kuivumaan.

 Farkutkin oli tummat ensin.

Tässä lopputulos:

Hupsista keikkaa :D Laitoin kuivumaan ja tietenkin ne vaaleni vielä lisää kun en heittäny heti pesukoneeseen. Kloriittia siis jäi noihin ja nyt shortsit on valkoset ja farkutkin melkeen... Aaattelin et teen noista farkuistaki vielä ihan valkoset ja sitten ostan violetin tekstiilivärin kaupasta ja teen noista violetit. Mulla nimittäin meni rikki mun vanhoista violeteista housuista nappi ja muutenkin niiden sävy on vähän tylsä. Noista sais siis kivat uudet :--)

Mutta onhan noi farkkushortsit hyvinä valkosinaki. Ei oo ennen valkosia shortseja ollu! Ja innostuin niin et rupesin vaalentamaan vielä yhtia housuja jotka oli aluksi vähän tyhmän väriset.

7 kommenttia:

  1. En oo tällasesta aiemmin kuullutkaan, pitäis varmaan kokeilla! Paljonko tuota kloriittia uskaltaa laittaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no itseasiassa aika paljon !! mulla meni noihin koko pönikkä XD vatiin siis vaa tuota ainetta ja vaate sinne likomaan :)

      Poista
  2. xd sä oot ilmeisesti kunnolla tykästyny vaatteiden vaalentamisee :DDD mikäs siinä (; :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii ja emmätiiä M varmaan pesi ne sit jotenki 'väärin' XDD ehk tilaan sit KUITESKI sielt haha:D

      Poista
    2. Joo mää tosiaa innostuin! mut jos tää nyt olis täsä :D esittelen ne toiset housut vielä ku ehin.

      Poista
  3. siis laitoikko sää koko pullon sitä kloriittia nuihin? :DD

    tuo on oikeestaan aikas kiva idea, että valkasee jotku housut ja sitten värjää ne uuestaan haluamallaan värillä :) saapa ainakin mieleiset :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä meni ihan saakelisti! :D Ja noin kyllä on kätevä tehä, et eka vaalentaa ja sit värjää joksiki muuksi nii tulee kirkas siitä väristä :)

      Poista