Sivut

21.8.2012

Olympus myyntiin

Nyt kun ostan järkkärin itelle niin ajattelin myydä vanhan Olympus SP-59OUZ -mallisen puolijärkkärin poies kun en sit oikeen tee sillä enää mitään. Että jos joku haluaa hyvän kameran jonka ei kuitenkaa tarvi järkkäri olla nii tässä ois ihan hyvä :) Parempi mitä perus digikamerat mut huonompi mitä järkkärit. Sitä kai se puolijärkkäri tarkottaakin :-D Että jos joku on kiinnostunu ja haluais ostaa niin voidaan hinnoista sopia kun en nyt oikeen tähän hätään osaa mitään sanoa.. Mut jouduttiin ostaan tähän mukaan sillon aikoinaan myös laturi joka makso saakeli neljäkymppiä :/ Piti ostaa sitte ladattavat patterit ja toi laturi eriksee ku uutena ostettiin?? Että jee. Kamera siis toimii pattereilla johon mulla on kahdet ladattavat itellä, kameraan menee neljä joten kahdeksan patteria on yhteensä. Joten kamera, laturi ja noi patterit saa sit mukahan :D Ja ainaki joku hyvä puoli noissa pattereissaki on, jos loppuu jossai reissussa kesken kaiken eikä pääse lataamaa nii voi ostaa kaupasta tavallisia kertakäyttöisiä pattereita sitten ja käyttää niitä kunnes pääsee lataamaan.


Jos oot kiinnostunu nii laitahan kommenttiboxii viestiä ja vaikka sähköpostiosoite nii saan suhun paremmin yhteyden :) Kunhan muistat kans käydä kattomassa sitä sähköpostii sitten XD Kun monella tuntuu käyvän niin ettei kuulukaan mitään vaikka sähköpostia laittaa jne. Tietenkin voin myös laittaa Facen kautta viestiä tai jos tunnet mut niin voit laittaa mulle viestiä siellä :) Et ei mulle oo niin väliä, joko kommenttiboxii tai facebookkiin.

6 kommenttia:

  1. Hyvä myynti-ilmoitus sisältää:
    * Hintapyynnön
    * Speksit kamerasta
    * Esimerkki kuvia
    * Tiedot takuusta yms

    Muista. Jos olet kameran ostanut vaikka 300€, eikä takuuta enää ole, ei se ole lähes minkään arvoinen. Kuvien määrä vaikuttaa, eli kuinka monta kuvaa olet ottanut.
    Arvioisin tältä istumalta hinnaksi 150-200. Jos ei takuuta, niin alle 200€

    VastaaPoista
  2. Ei tää nyt mikään varsinainen myynti-ilmoitus ole :D:D:D ja muutenkin jos joku on kiinnostunut ostamaan niin eiköhän ne ite osaa kysellä. Ja mun kaveri varmaan ostaa tän. Ja en kyllä hirveesti oo nähny myynti-ilmotuksia missä on noi kaikki että.....:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin vain yleisenä vinkkinä kun myyt. On aika oleellista tietää pikselimäärä, ostopäivä ja onko takuuta enää. Kuvamäärä vaikuttaa kameran huoltamiseen.

      Poista
    2. Sit voi kysellä, ihan niinku jos menee ostaan jostain kaupasta kameraa nii siltä myyjältä voi sit kysellä :) Ei kukaan jaksa lukea pitkää litaniaa myynti-ilmoituksesta joka on blogissa jos aihe ei ees kiinnosta... voi sit kysellä enemmän jos oikeesti kiinnostaa:)

      Poista
    3. Onko sulla vielä toi Olympus?

      Poista
    4. Jos on niin kiinnostas tosiaan se malli ja mahdollinen hintapyyntö-

      Poista