Sivut

1.8.2012

Vaatteita part 5


Ensimmäiseksi sorket siitä kun taustalla näkyy ihana kahvinkeitin sun muuta. Seuraavalla kerralla koitan kuvata niin ettei näy typerää taustaa :-D

Mutta jokatapauksessa, oon siis kohta 18-vuotias mutta ikuinen lapsi joten esittelen teille mun ihanat Hello Kitty -paidat. Ajattelin hommata jonku kivan Angry Birds -paidanki! Ainaki Cittarissa oli tosi kivoja semmosia naisten pitkiä toppeja :-D Pakko saada ! (Se peli on paras!!)

1. Pieniä hellokittyn päitä ja rusetteja paita täynnä sekä söpöt napit edessä. Kirpparilta.
2. Simppeli teeppari, Kirpparilta myös.
3. Pitkä mekkomainen paita, H&M.
4. Myös pitempimallinen t-paita, jonka hihat kuitenkin melko lyhyet, kirpparilta yllätys yllätys.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oon alottanu liikunnan. Eilen kävin 10 kilsan kävelylenkin kameran kanssa. Ei kovin liikunnallinen ollu silti koska pysähtelin koko ajan ottamaan kuvia. Myös kauppareissu kuului tohon 10 kilsaan.

Mutta tänään kävinkin bodypumpissa Kuntojumppiksessa ! Ostin (tai no äitihän sen makso ku se halus niin kovin mulle jumppakortin ostaa) keväällä jo mut en oo kesällä yhtää saanu käytyä. Noo nyt kun on tylsää taasen ollu niin päätin vihdoin käydä ja voi että oli rääkkiä niiden painojen kanssa ! Mun lihakset on kyllä niin huonot. Noloo jollain minipainoilla sielä ku muut jotain bodareita :-D Noo ei kaikki jaksa ! Mutta jokatapauksessa alko mielihyvähormoonit kivasti jylläämään ja jos en huomenna oo kipee (siis lihakset) nii aijon käydä sh'bam -tunnilla jossa on kaikenmailman "tansseja". Oon Fysiomotionilla käyny niillä tunneilla ja tykänny kovasti. Neki on kyllä rääkkiä, 45 minuutin pituisen tunnin jälkeen kaikki ihan hiessä! Ja muutenki kiva jos vähän kunto nousis, ja tuota lenkkeilyä aijon myös jatkaa. Saa nähä mitä käy syksyllä ja talvella ton lenkkeilyn osalta..

Oonhan mä aina alottanu pyöräilyn jne mutta en tiiä miksei se oo oikeen lähteny käyntiin ikinä :-D Esimerkiksi sateella mua ei tuonne pihalle saa. Vaikka nyt oli kyllä nii kiva käydä lenkillä ja satelikin välillä pikkuisen mut ei se menoo haitannu. Virkistää vaan ! Joten toivottavasti nyt tää liikuntaharrastus lähtis käyntiin kunnolla :-) Mitäs liikuntaharrastuksia teillä on?

14 kommenttia:

  1. Mulla on kans aina kesän lopulla tapana saada joku kuntoiluinnostus, mutta sitte se aina jossain vaiheessa lopahtaa :'D Ja ihania paitoja, Hello Kitty on paras ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullaki viime kesänä :DDD sillon alko hirveet sateet vaan siinä loppukesässä ainakin täällä, et se sit jäi, alotin nimittäi sen pyöräilyn.... toivottavasti tää kestäis!! ja innostuisin ostaa uudenki jumppakortin vaikka maksaaki paljo :S

      Poista
  2. Itellä ei oo yhtä ainoaa harrastusta, vaan lähinnä etsin sitä ''oikeaa''. :)
    Ite kans käyny kerran bodypumpissa liikkatunnilla ja kaks seuraavaa päivää olin kuoleman oma, jos et venytelly, niin et varmana pääse liikkeelle. :D
    Ite käyn satunnaisesti lenkillä, toisinaan jauhan crosstrainerilla, joskus zumbaan tai jumppailen muuten vaan. Jos vaan on mahdollisuus, niin suosittelen, siis OIKEASTI hommaamaan vaikka ps3 ja siihen move fitness(?).. :)
    Joskus, kun ei oikeesti huvita lähtä liikkeelle, niin pelaa sitä. Ite oon ainaki hikoillu itteni kipeeksi asti ku tosissaan yrittänyt. :)

    Jos lenkille lähtee, niin lähe mielummin hölkkä/kävely lenkille. Jätä puhelin ja kamera kotiin ja keskity lenkkiin. Keskity siihen tekniikkaan. Saa helpommin tuloksia kun kaikki on yhtäjaksoista.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en kyllä venytelly! taino, musta tuntuu ettei siitä venyttelystä oo ikinä kunnolla edes apua... :S
      Ja toi move fitness oli varmaa hyvä! paitsi ei oo kyllä varaa ikinä mihinkää ps3:een :D Ja oon joo huomannu ettei kameraa kannata ottaa mukaan ellei ihan halua vartavasten lähtee kuvaamaan :) Musiikkia toki vois kuunnella aina samalla! et siinä mielessä puhelin mukaa ja taskuun :D

      Poista
    2. Kyllä se venyttely auttaa. :)

      Poista
    3. Mutta toisaalta hyötyliikunta on myös tehokasta, itse ainakin oon sillä saanut tuloksia :)

      Poista
  3. hei, nyt ois niitä vaatteita siellä, eli Wanhan tavaratalo, pöytä nro 54! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei, mää kävinkin siellä jo! :D ja ostinki pari juttuu varmaankin just siittä sun/teijän pöydästä :)

      Poista
  4. se on kiva kun se "liikuntakärpänen" joskus harvoin purree :D mutta itte tykkäilen pitkistä kävelylenkeistä ja nyt kesällä on tullu polettuu kuntopyörää paljo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulleki kelpaa nuo pitkät kävelylenkit :) pitäis jaksaa vähä useemmin! kuntopyörästä et taas välitä pätkääkään, se on niiiiin tylsää :D paitsi varmaa jos kattoo telkkaria. jumpat on ehkä kivoimpia mitä oon kokeillu!

      Poista
  5. Airsoft, parempaa harrastusta ei ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDDDDD vois kokeilla joskus jos uskaltais!

      Poista
    2. Ei muuta kuin kokeilemaan ;) erittäin hauskaa ja liikuntaa varmasti tulee :D

      Poista
    3. no sen kyllä uskon et liikunnallista on!:D

      Poista