Sivut

20.8.2012

Se tunne kun....


...tuut Bloggeriin ja huomaat et sulle on tullut sadas lukija! Kiitos kaikille lukijoille kun ootte jaksanu seurata ja uusimmat lukijat tervetuloa vaan :---) Voisin nyt jonkun erikoispostauksen toteuttaa tän kunniaksi joten ehdotuksia otan ilomielin vastaan.

Oon aatellu myös sitä videopostausjuttua uudelleen, koska saan tosiaa uuden kameran (Canon EOS 600D jonka saan ostettua jopa ihan omilla rahoilla) jossa on hyvät videokuvausmahdollisuudet ja hyvä laatu. Olis ihan kiva laittaa hyvälaatuista videoo tänne :) Mun 3 vuotta vanhassa Canon IXUS 95-digikamerassa ei oo hirveän hyvä laatu, kyllä siitäkin näkee mutta mjääh.. Ei huvita. Ja Olympuksen puolijärkkärissä mulla on ollu aina se vika et äänet ei kuulu, eikä siinäkään nyt mikään superlaatu niissä videoissa oo :-D Mut ton uuden kameran ansiosta saisin tehtyä varmaan hyvälaatuisia videoita. Pitää sit tosiaan alkaa sössimään Youtuben kautta ja laittaa niin et vaan linkin saaneet näkee videon, ei oo kivaa jos kaikki voi löytää sen.. Ja varmaan sitten poistan videot jälkeenpäin koska pelkään niiden leviämistä jostain syystä, vaikka kyllähät kuvatkin leviää. :----D Mut ei se oo sama asia jos löydät naamas Googlesta, enemmän häirihtis nähä video jossa ite puhut ja selität yksin kameralle ja oot nolo. Mut en tiiä, ehkei se oo niin paha, kyllähän muutki tekee videopostauksia jne, joillaki ne ei oo ees piilotettuja vaan Youtubesta löytää niitä ku vaa ettii... Ja niillä on sit joillakin suomalaisillaki videoilla hirveesti katsojia kun ne löytää niin helposti :-D Kyl mua hävettäis... Toivottavasti on tosiaa hyvä videolaatu siinä uudessa kamerassa sitten :---)

Tulipa pitkästi tuosta videopostaushommasta tekstiä nytten. Mut jokatapauksessa heitelkääs jotai ideoita mulle et millasta postausta tekisin.

12 kommenttia:

  1. 600d on ihan huippu kamera, ja saa niin hyvää videotaki! ja ku siinähän on kääntyvä näyttö, niin siitä näkee vaikka koko videon ajan et millee on siinä kameran eessä. :) mutta sitte videoiden lataaminen voi kestää ikuisuuden, koska on niin tarkkaa ja iso tiedosto.. itellä ainaki kesti joku minuutin pätkä lajata youtubeen kolme tuntia ainaki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, jos noin kauan pitää ladata niin mulla menee kyllä järki :S hmm pitää kokeilla jos sais jotenki pienemmäksi sitä tiedostoo mut kuitenki sitte laatu kärsii...:/ pitää kattoo mitä siitä hommasta tulee! mut kiva ainaki kuulla et saa kans hyvää videoo kuvattua sillä kameralla! :)

      Poista
    2. TOI ON NII TOTTA!! mun kameral mitä shittii 4000 minuuttii!?!??! siis ei neljä SATAA vaan neljäTUHATTA

      Poista
    3. huhhuh :S saa nähä saanko ikinä lykättyy videoo tänne... toivottavasti!

      Poista
    4. ei se nyt oo niin kamalaa jos pari tuntia menee ladata video, kun sen voi jättää lataamaan ja tehä ite jotaki muuta samalla ja heittää myöhemmin blogiin. :) itelläki menee joku vajaa pari tuntia jonkun viiden minuutin videossa (järkkäri myös) mutta se lataamisnopeus riippuu nettiyhteydestäki.

      Poista
    5. no pari tuntia ei ois paha :DD sen kestäis. mut jos menee johonki 4-5 tuntia nii.... pitää sit yrittää tehä lyhkäsii videoita :)

      Poista
  2. onko sulla sitten 3 kameraa? :)

    no mut video ois tosi jees, esittelet vaikka kämppäs tai jotain vaatteita tms. siinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kolme kameraa on ja ajattelin yhden niistä myydä pois :) vois vaikka täällä mainosta..

      Ja ehkä mä teen sen videon sitten :D oon kyllä jo kämppää esitelly paljon mutta voishan sitä tehä ihan semmosen kunnon kämppäpostauksenki. Sillon ku muutin tänne nii tein mut en jaksanu alkaa säätää sen videon kans youtubessa kuitenkaan..

      Poista
  3. Heh,mä taisin olla se sadas lukija!:D
    Mutjoo videopostaus ois tosihyvä,vaikka että esittelisit sun kodin kuvaamalla ja ois kiva myös jos tekisit sateenkaarisilmämeikkitutoriaalin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ois kyllä siistiä tehä semmonen tutoriaali mut en oikeen tiiä miten toteuttaisin sen :D tai siis en ees tee sitä mitenkään ihmeellisesti. tungen vaan luomivärejä silmiin :D

      Poista