Sivut

3.8.2012

Vaatteiden värjäys


Ostin eilen vaatteiden värinpoiston ja tahranpoistoaineen. Värinpoistolla aattelin farkkuja vähän vaalentaa :) Paketin sisällä oli hyvät ohjeet, piti vaan laittaa värjättävät vaatteet pesukoneeseen ja antaa niiden siellä pyöriä 15 min, jonka jälkeen sit lisättiin toi värjäysaine. Tahranpoistoainetta ostin muuten vaan kun on muutama vaate joissa on semmosta paskaa joka ei lähde normipesussa.. :S Voisin tehdä niistäkin sit postausta, et miten toimii.. :-D

Tässä nyt kuitenkin ennen- ja jälkeen-kuvat.

 Eka meinasin värjätä noi kaikki, mut sit päätinkin jättää noi tummimmat värjäämättä.

 Lopputulos tässä. Ei nyt mitenkään erityisesti vaalentunu, mutta sävy kyllä muuttu niinkun näätte! Ei oo enää niin siniset. Tuli kyllä kivat mun mielestä :) Voihan sitä uusilla värinpoistoilla koittaa aina vaalentaa lisää. Ja onhan se vaatteiden kans värkkääminen myös kivaa! Noi shortsien lahkeet on muuten tosi epätasaisesti leikattu, älkää ihmetelkö. Mun on tapana kääriä noi reunat piiloon. :-----)

4 kommenttia:

  1. no kyllä tuossa jonkinlainen sävyero on :) mutta tiesitkös, että kloriitillakin voi vaalentaa vaatteita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vähän kyllä muuttui :) ja joo tiesin mut en oo kokeillu vielä! voisin kyllä ottaa vinkistäs vaarin ja ostaa sitä seuraavana ja kattoo mitä tapahtuu..:)

      Poista
  2. http://sniderr.blogspot.fi/2012/08/chainsaw-charlie.html

    sun tyylisiä housuja halvalla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä!:) noi punamustat raitahousut ois kyllä siistit.... mulla vaa ei oo verkkopankkitunnuksia joten en pysty osallistumaan noihin blogikirppiksii -___-'' kohta oon 18 !

      Poista