Sivut

15.5.2012

11 kysymyksen haaste

Sain haasteen Aksulta, kiitos! Oon tehny tän saman haasteen jo joskus aiemmin, mut koska on eri kysymykset niin teen tän ilomielin :---) Eli siis 11 kysymystä joihin vastaan, sitten keksin 11 uutta kysymysta jotka annan 11 seuraavalle henkilölle vastattavaksi. Tässä vielä tehtävänanto joka on kylläkin englanniksi:

Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog.
Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.
Create 11 new questions for the people you tag to answer.
Do not tag back to the person who has already tagged you
 

1. Oletko joskus tehnyt jotakin sellaista, mitä uskot katuvasti lopun elämääsi?
 - Ei ainakaan juuri nyt tule mieleen joten tuskimpa kadun mitään ihan noin paljoa. 

2. Jos katselisit itseäsi ulkopuolisen silmin, millaisena itsesi näkisit? 
- En osaa yhtään sanoa... En kyllä osaa edes kuvitella :---D Varmaankin ihan perustyyppinä. En mäkään mitenkään hirveesti ajattele mitään tuntemattomista ihmisistä.


3. Mainitse viisi hyvää ja huonoa piirrettä itsessäsi. 
Viisi hyvää: Loputon kärsivällisyys, lepposuus (en ressaa oikeen mistään :-D) iloisuus, se etten tuomitse ihmisiä heti jonkin huonon asian perusteella, ja viimeiseksi se että oon alkanut juomaan paljon vettä!
Viisi huonoa: Olen hieman laiska, olen liian kiltti, kadehdin helposti muita koska en oo tyytyväinen itteeni, pinnallisuus ja materialistisuus.


4. Mikä on lempikirjasi ja miksi? 
- Harry Potterit ehdottomasti koska niissä tapahtuu koko ajan ! En voi oikeen muita kirjoja laittaa samalle riville. Twilight-kirjat on myös kivaa lässynlää-lukemista joihin jää koukkuun. Näiden sarjojen viimeiset kirjat on kyllä lemppareita, eli siis "Harry Potter ja Kuoleman varjelukset" ja "Aamunkoi." Ylipäätään tykkään fantasiakirjallisuudesta ja sellasista asioista, joita ei voi oikeassa elämässä tapahtua. Narnian Tarinat on myös mukavaa pakoa arjesta. Joskus pitäis lukea Taru sormusten herrasta-trilogia. Että en sen syvällisemmistä kirjoista välitä!

5. Mitä pelkäät eniten?
- Yksinäisyyttä, sitä että menetän läheisiä. Tällä hetkellä pelkään eniten äidin kuolemaa, koska hän sairastaa syöpää :( Pelkään myös, että Janne pettää mun luottamuksen ja meille tulee ero. Tai toisinpäin! Pelkään myös ISOJA hämähäkkejä ja ampiaisia, ne on hirveitä. Sen sijaan käärmeet ja muut liskot ei pelota yhtään.

6. Uskotko Jumalaa tai johonkin yliluonnolliseen?
-Yliluonnolisiin asioihin kylläkin, koska oon kokenut niitä jo aika paljon. Jumalaan en kyllä sanois uskovani, ainakaan semmoseen Jumalaan joka kuuntelee ja huolehtii kaikista ihmisistä ja istuu jossain pilven reunalla.


7. Kannatatko/vastustatko sukupuolineutraalia avioliittolakia? Miksi?
- Tasa-arvo kunniaan! Joten kyllä kannatan. :-D Ei ole mitään syytä miksei homoseksuaalit saisi mennä avioliittoon kirkossa. Naurettava ajatus ja tuntuu typerältä ettei homoseksuaaleilla ole samanlaisia mahdollisuuksia kuin heteroilla mennä naimisiin.


8. Millainen oli ensirakkautesi? Voiko ensirakkaden unohtaa?
- Hmm. Oltiin me kyllä oikeastikin aika rakastuneita ja suhde kesti puolivuotta. Ehkä tää jätkä nyt ei ollutkaan se oikea ja tällä hetkellä mä en vois kyllä seurustella saman henkilön kanssa mistään hinnasta. Oon ite niin paljon muuttunu niistä ensimmäisistä seurusteluajoista. :-D En usko että kukaan unohtaa ensirakkauttaan. Paitsi ehkä miehet..

9. Millainen olisi/on unelmiesi kumppani?
- Ei sellasta oo ainakaan mulla olemassa :) Tai en ylipäätään eti mitään täydellistä partneria. Kaikilla on omat virheensä ja niin pitääkin olla. Mä en kestäis olla sellasessa suhteessa jossa se toinen osapuoli on täydellinen, ite tuntisin sillon itteni huonoksi. Hyvä kumppani on sellainen, joka kuuntelee ja tukee kun on vaikeaa ja osaa siivota omat sotkunsa. (:D) Nyt oon Jannen kanssa ja ollaankin oltu vähän yli 2 vuotta yhdessä enkä osais kuvitella itelleni ketään muuta♥


10. Ura vai lapset (jos et voisi saada molempia)?
- Hmmm nyt tuli vaikee. Koska en tiedä vielä aijonko hankkia lapsia. Hyvä ura kiehtois myös. Mut jos joskus niitä lapsia tulee niin tietenkin ne olis mulla etusijalla. Kyllä mä lapsista haaveilen, ja tuntuis hirveeltä jos joku tulis sanomaan etten vois saada lapsia. Ehkä mä ne lapset pistän etusijalle kuitenkin. Paitsi tässä ja nyt etusijalla on ura (tai no opiskelu) ja sitten joskus 10 vuoden päästä voin vaihtaa ne lapset ja perheen etusijalle. :-D

11. Kumpi merkitsee enemmän, rakkaus vai toimiva arki?
- Ilman rakkautta ei toimivassa arjessa ole järkeä, mutta ilman toimivaa arkea rakkaus ei ehkä riitä, jos koko ajan pitää riidellä siitä kumman tiskivuoro on tänään tai kumpi siivoaa vessan ja kuka pesee pyykit. Jos toisesta ei halua erota, niin ehkä tähän kävis sitten ratkaisuksi se, että kumpikin asuu omassa kämpässä. Jos kuitenkin perhettä halutaan perustaa niin menee hankalaksi.. Sanon kuitenkin että rakkaus merkitsee kaikista eniten kahden osapuolen välillä :)


Seuraavaks mun pitää keksiä 11 kysymystä ja ne tulee tässä:

1. Käytätkö huulirasvaa? Mikä on lempparihuulirasvamerkkisi?
2. Minkä koet parhaaksi meikkimerkiksi? (Loreal, Max Factor, Rimmel jne...)
3. Oletko ikinä ihastunut vahingossa samaa sukupuolta olevaan? :-D
4. Lempi jäätelömakusi?
5. Pisin seurustelusuhteesi ja kauanko se kesti/seurusteletteko edelleen?
6. Kivoin ja inhottavin aine koulussa?
7. Katsotko Salattuja Elämiä? Jos, niin kuka on lempihahmosi?
8. Jos sinun pitäisi päättää minkä aistin menettäisit, niin mikä se olisi? (Näkö, kuulo, haju, maku, tunto)
9. Kaakao, kahvi vai tee?
10. Omistatko ystäviä, jotka ovat sinua yli 2 vuotta nuorempa tai 2 vuotta vanhempia?
11. Mitä hiusvärejä olet kokeillut elämäsi aikana?


Ja kysymykset menee seuraaville 11 henkilölle:


Jossu
Jenna
Meeri
Julia
Ansku
Iita
Nita
Saara
Jonna
Tiina
Carita

7 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! :D

    Voisi harkita tota postaus ideaasi, ainut vaan että olen erittäin tietämätön meikkejen suhteen ja näin poois päin mutta yritetään :D

    VastaaPoista
  2. Eli siis mun pitää vastata nuihin sun keksimiin kysymyksiin ? : D

    VastaaPoista
  3. Ernupulu: Ei se mitää, ja hyvinhän se onnistu se sun postaus jonka teitkin jo :D

    Kummistus: Olleppas hyvä:D

    Jonna: Joo juuri näin! :)) :D Ja sit keksit ite uudet 11 kysymystä ja haastat 11 kaveria :)

    VastaaPoista
  4. toivottavasti äitisi paranee! <3
    jos saan kysyä, mitä syöpää hän sairastaa?

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Kiitos♥ Kohdunkaulansyöpää :( Toivottavasti saatais se syöpä nyt kuriin!

    VastaaPoista