Sivut

7.5.2012

Kirpparilla jälleen

Mun oli sitte taas pakko päästä kirpparille :D Kannatti mennä. Kattokaas mitä löysin:

 Musta neule 50 senttiä ja täysin samanlainen mitä se mun hukkaama neule josta täälläkin jo angstasin. Voiko olla näin hyvä tuuri? 50 senttiä??? Ja samankokonenki mitä se mun edellinen. :----D Nyt tietenki käy niin että se hukattu neule löytyy tuota pikaa kun löysin tän uuden. No, sit mulla on kaks samanlaista ja toistahan voi vaikka tuunailla.

Löysin myös mustan H&M:n perustopin 20 sentillä. Noi kumpikin vaate näyttää vähän pöljiltä kuvissa, mut hyviä ovat ja just sellasia mitä pitääki. :-D Herranjee, noi makso yhteensä 70 senttiä, ei tullu kovin kalliiksi ei. En taida enää muualla käydäkään ku kirppareilla♥ Ja muutenkin jos jotain perusneuleita, toppeja tai paitoja haluaa löytää niin kirppareilta kyllä varmasti löytyy. Joka ikisellä kirpparilla on aina hirveet kasat H&M:n, Onlyn ja Gina Tricotin vaatteita esimerkiksi ja paljo halvemmalla mitä liikkeissä. Joten suosittelen jos jotain ihan perusvaatetta haluaa ostaa.

Viime viikolla ostin myös tämmösen Jonnalta:
Nyt mulla on siis Twilight-sarjan ykkös- ja kakkososa. :) Vielä Epäilys ja Aamunkoi puuttuis. Jos jollakin teistä on ettekä tarvii niin mä ostan mielelläni! Eikä oo väliä onko pokkari vai kovakantinen, kunhan on suomenkielinen. :--D

Nyt meikä lähtee pihalle pyöräileen kun on niin ihana ilma. Mun parvekekin on lämmin nytten kun se on lasitettu niin ei tuule ja sinne paistaa aurinko. Kasvihuoneilmiö mun parvekkeella :----) Kesällä sinne kyllä läkähtyy!

Ja 90 lukijaa on rapsahtanu, kiitos vaan kaikille lukijoille et jaksaa kiinnostaa :) Kyllä toi 90 on jo aika kivan paljo + vielä kaikki anonyymit!

3 kommenttia:

  1. löydät aika usein samanlaisia vaatteita jotka oot joko hukannu tai nakannu pois... :D esim niin kuin se takkikin!

    VastaaPoista
  2. Ernupulu: Mietin just samaa XD Sen takinki kans minkä löysin niin vanha oli jo ihan nukassa ynnämuuta :D Hyvä tuuri mulla näköjään!

    VastaaPoista
  3. kunno kirpparityyppi! meilt on tyylii lähimmelle kirpparillekki se.. 10km? ahahaha ja tota noin joo kyl oon täysin toivoton näitte porvoon kirppisten kaa, en ala xd

    VastaaPoista