Sivut

14.5.2012

Ostoksia

Tänään kävin kotona äippää kattoo ja vein sille äitienpäiväruusuja ja kortin jonka tein ite. Sunnuntaina äiti ei ollu kotona koska oli Oulaskankaan sairaalassa :----( En jaksa siitä höpöttää sen enempää mut nyt tänään se kuitenki pääsi pois ja kävin sitten kotona. Sen jälkeen käväsin kirppiksellä ja Prismassa. En tiiä mikä hulluus on iskeny ku koko ajan pitää päästä kirpparille shoppaileen?? Kai se on se ku saa niin halvalla kaikkee.

Tässä ostokset:

 Kirpparilta löyty Jenni Vartiaisen Seili-levy. Oon nyt aatellu et alkaisin kunnolla ostamaan levyjä itelleni. Ja kirppareilta kannattaa haalia :----) Jenni Vartiainen kuuluu niihin harvoihin suomalaisiin pop-laulajiin joista tykkään niin paljon että voin ostaa levyjä ja käydä keikoilla. Myös tuo vasemmanpuolinen kirja kirpparilta. Sain sen ekan osan 15-vuotiaana synttärilahjaksi ja se oli niin hauska ja viihteellinen ja nyt ku vihdoin löyty toi kakkososa niin tietenki toin kotiin kun makso vaan 2 €. :----D Nuo on oikeesti hauskoja kirjoja ja saa nauraa. Twilight-pokkarin ostin sitte Prismasta ja hintaa oli 11,30 €. Oon nytten Uusikuun puolessa välissä ja saan sen luultavasti tänään tai huomenna loppuun niin matkalle otan sit ton Epäilyksen (keskiviikkona lähtö Pariisiin!)

 Maailman söpöin Hello Kitty-toppi kirpparilta 2,50 €!

 Ja maailman söpöin mekko myöski löyty kirpparilta 1,50 €:lla.


 Ostin myös leoparditopin joka makso 2,50 ja näytti ihan käyttämättömältä. Mulla oli alunperin samanlainen jota en kylläkään oo käyttäny pitkiin aikoihin koska se on ihan risa ja niinkun kuvasta näkyy niin aika haalistunu. Nyt sain sit uuden :-D

Ja tietenkin hiusväriä. Ei löytyny sitä samaa mitä ostin viime kerralla, mut tääkin on kuitenkin sitä uutta hiusväriä jolla saa platinanvaaleat hiukset, joten eiköhän oo yhtä hyvä. Tää ei vaan oo ihan yhtä voimakas kun se mitä viimeks käytin mut eiköhän tääki vaalenna ihan yhtä vaaleeks kuitenki! Juurikasvu siis tänään pois koska se on jo aika kaunis.

Tadaa! Värjäsin viimeks josku maaliskuun puolessa välissä joten noin 2 kk sitten. Kyllähän tuo tykka näyttää kasvavan vielä ihan hyvää vauhtia! Vuoden päästä oma tukka jo varmaan ihan kivan puolipitkä toivottavasti.

2 kommenttia:

  1. söppänä tuo hellokitty toppi <3 (: ootkos muuten aikasemmin tehny jotaki vaatepostausta jossa esittelet esim. kaikki sun topit? jos et, nii siinä ois postausidea :)

    tuli tossa mieleen, että mulla ois jossaki semmonen twilight hurmurit kirjanen :D jossa esitellään kaikki jne... vähän turha mulla, kun en tykkää siitä ollenkaan D:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos! :) Ja hyvä muuten toi postausidea, voisin kyllä tehäki tollasen postauksen :) Menee varmaan kyllä ens viikkoon reilustiki koska huomenna on lähtö Ranskaan ja tässä on mulla niin paljon tekemistä kun pitää pakkailla ja siivota! Mut ainakin ois ens viikoksi sit ideoita :) Laitan ton tonne "tulossa"-osioon joka on tuossa oikeessa laidassa!

    Ja millanen hurmurit-kirja se oikeen on? :D En oo nimittäi kuullukaan!

    VastaaPoista