Sivut

27.5.2012

Ranska part two

Ranskapostaus saa nytten jatkoa :)

Lauantai 19.5

Lähettiin Vernonista joskus aamulla ja nokka kohti Pariisin Disneylandia! Vaikka en kyllä ymmärrä miks se on Pariisin Disneyland koska se on kuitenkin Pariisistakin 40 km päässä.



 Käytiin ensin jossain kauppakeskuksessa ja löysin H&ML.tä vähän lisää korviksia + tollasen ihanan pinkin kukan hiuksiin. :---) Korvikset tais olla 3,95 € ja kukka 2,95 €.

 Hotelli oli aika iso ja hulppee.




 Vähän kuvia aulasta :---)

 Mun, Oskun ja Olgan huone näytti tältä etuovelta. Heti tästä vasemmalle on vessa.

 Sain ton ison sängyn kokonaan itelle ah♥

 Olga ja Osku päätti sit tunkee tohon kerrossänkyyn. Olga tietenki otti yläsängyn ja siellähän sen jalka näkyy tässäki kuvassa. :---D


 Tulin sitte iteki vahingossa peiliin kun yritin kuvata tuota huonetta :-D


 Tollanen kiva kuvio oli siinä ison sängyn päädyssä :)


 Vessa oli myös kiva! Ja pöytä täynnä mun roinaa..

 Oskun lasit!

 Piti vähä laittautua ku mentiin illalla semmoselle ilmaselle Disneylandin alueelle.

Sieltä en saanukaan napattua ku yhen kuvan! Olisin halunnu olla siellä kauemmin mut muilla (äitillä ja Markulla varmaan) oli koko ajan hirvee kiire eikä yhessäkään liikkeessä oltu kauaa. Ärsyttää ku pitää hössöttää ja kiirehtiä ku kerranki tommoseen paikkaan pääsee.

Sunnuntai 20.5

Tänään sitten vihdoin Disneylandpäivä! Jee :---)


 
 
 Ollaan tosi hehkeitä.


 Osku :D

 Nuo kaikki rakennukset oli niiiiin ihania♥

 Ja voi vitsi että tuo linna oli ihana myös.


 Osku taas. :D


Linnan sisällä oli Prinsessa Ruususen tarina!













 Kivasti se tarina oli noissa ikkunoissa ja liinoissa :---)





 En käsitä.... Mua otti aurinko silmiin ihan hirveesti ja muutenki oli liian valosaa ja piti kipristellä silmiä niinku näkyy, Olgalla ei näköjään tunnu valo missään. Hohhoijjaa taas..



 Aaaw ihanat prinsessat juoksenteli siellä :3

 Käytiin semmosella veneajelulla ja sielä otettiin aina kuva kaikista :D Bongatkaa minut ja Oskut ja Olgat!




 Sitten tuli näitä Disneyhahmoja !











 Ton sisällä oli ihan HIRVEE vuoristorata. Okei oli siinä kivaa mut kyllä tärisytti ton jälkee, ehottomasti pahin missä oon ikinä ollu :---D Tornado on ihan nössö.

 Sieläki kamera otti kuvaa! Osku on tossa eessä ja sen kans istu joku randomtyyppi, minä ja Olga istutaan takana. En sitte parempaa kuvaa saanu :/





Sitten vaihdettiin Landiaa. Tuo missä eka oltiin niin oli se perus Disneyland ja sit siinä vieressä oli semmonen elokuvajuttu, en oikeen tiiä itekään mutta joka tapauksessa toinen alue.


 Walt Disney and Mickey Mouse !


Siellä sitten oli semmonen ihana paraati jossa meni Disneyhahmoja:
 Hessu joutu sitten käveleen :---D



 Mä en yhtää tiiä ketä noi on?









 Nuo kaikki oli niiiiin söpöjä :-D

Sitten käytiin semmosella vaunuajelulla johon saatiin jonottaa vähä liian kauan. Siinä edustalla oli tämmöne:
 Toi oli varmaa se just sama auto mikä on 101 Dalmatialaista -leffassa!

 Siellä ajelulla esiteltii tommosia elokuvatehosteita :)

 Ja vettä tuli päälle!


 Lisää autoja! Tuolla autojen takana on kuva et mistä leffasta ne on.


 Tää oliki sit viimenen kuva.


 Lähettiin pois Disneylandin alueelta ja oltiinki oltu siellä yhteensä ihan saakelin monta tuntia. Pupuja oli siellä bussipysäkkien lähellä!


Ja nämä ihanat paidat sitten ostin sieltä. Kummallakin hintaa oli 15,99 €. Ja hienosti sain nuo jo rypytettyä niinkun näkyy.. Mut rakastuin niiiin noihin paitoihin♥ Tuo toinen on muuten joku Stitchin tyttöystävä tai jotain?? En oo tienny että jossain Lilo&Stitch -leffassa se sais jonku tyttöystävän?? :D

Disneylandpäivä oli iiiihana. Ei kyllä ehitty käydä läheskään kaikkia paikkoja läpi kun oli vaan yks päivä aikaa.. Eka meinattiin et mennää vielä maanantainaki mut onneks äiti ei ostanu sille päivälle lippuja koska sillon oli hirvee sadepäivä :---D Seuraavaksi siis se ihana sadepäivämaanantai.

Maanantai 21.5
 
Maanantaina mentiin sitten vaan kauppakeskukseen ja muutenki shoppaileen ja semmosta. Sato hirveesti joten en ottanu pihalla kuvia ollenkaan, siellä sai vaan hyppiä ja juosta lätäköiden yli :-D Parkkipaikat lainehti.

 Tämmösen ostin jostain aivan ihanasta tilpehööri-kaupasta. Siellä oli kaikkee niiiin ihanaa harmi vaan että rahat loppu kesken. Siellä oli hiusraitalisäkkeitäki, semmosia leopardikuvioisia! Tää luomiväripaletti makso 9,95€.

Sitte tuli pikku virheostos:

Katoin vaan että "voooi ihanat pakko saada" ja vasta hotellilla tajusin et nuo on semmoset lasten klipsikorvikset :---D Noo onneks noi makso vaa 3,95 €! Ehkä voin sitte antaa ne jolleki lapselle joskus.

Tiistai 22.5

Tiistaikin oli vaan matkustuspäivä. Ei tullu siis muita kuvia otettua kun nää:


 


Olihan tuo tiistai aika pitkä päivä kun kuudelta piti nousta aamulla ja Ylivieskasta oltiin lopulta illalla joskus puoli kahdeksan aikaan illalla. Semmoset 12 tuntia matkustusta yhtä kyytiä nii huhhuh... Mutta oli kiva reissu ja mulla on ollu matkan jälkeinen masennus koska haluaisin tuonne vaan uudestaan. Mut onneks täällä Suomessa on ollu nyt niin ihanat ilmat ettei paljoo sureta. Toivottavasti pysyykin nää ilmat näin hyvinä! Oon tässä sairastanu vähän viikonloppuna ja on kurkkukipeä, aivastelen täällä ja on tukkoinen olo. Huomenna pitäis kuitenki mennä tekemään biologian koe ja tiistaina olis vielä hissan koe. Sit mulla alkaa loma! Tai on onhan ne päättäjäiset vielä perjantaina. :-D

15 kommenttia:

  1. Maija Poppanen ja se joku mies siitä leffasta on noi jota et tienny! :D

    VastaaPoista
  2. meiän päättärit on vasta lauantain :c törkeetä xd.
    *katsoo kateellisena noita kuvia*

    VastaaPoista
  3. ihanii kuvia disneylandista ! :) viime vuonna ku ite oltiin siellä niin oli ihan helvetin kuuma, että huhhuh :D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: No mää vähä arvelin et ne vois olla ne kun en oo nähny sitä leffaa nii en oikee tiiä :D Mut hyvä et tuli nyt varmistettua tuoki asia!

    Saara: Tääläki on muiden paitsi lukiolaisten päättärit lauantaina >:D

    hanna: Kiitos! :) Meilläki sattu olemaan lämmin päivä, sai toppi päällä olla mut ei onneks mikään aivan älytön ähkylöhkypäivä :----D

    VastaaPoista
  5. oli niin kiva lukee tätä postausta kun kuvat on niin ihania ja värikkäitä? (: pääsenkö määki johonki ihanaan värikkääseen tilpehöörikauppaan? ((:

    VastaaPoista
  6. kesällä ku me oltiin heinäkuussa disneylandissa, nii siellä oli NIIIIN kuuma kuten voit varmaa uskoo :D hiki virtas päästä varpaisiin ja kunnon ruuhka aika oli ku jokaiseen laitteeseen oli ainaki 1,45h jonot :DD tai ei nyt tietenkää niihin veneajeluihin silti.. mut kaikki ruokapaikatki, joita oli disneylandissa hirveenä, nii niihinki hirveet jonot :D ja tuolla normi DL:ssakin on tollanen paraati juttu, ja sen aikana miljoonat ihmiset oli vaa katujen varsilla, nii sit ne kaikki kaupat oli tyhjinä nii sai rauhassa olla siellä :D


    -sari

    VastaaPoista
  7. Se on stitchin tyttöystävä siin tv sarjas, joka tulee disney channelilta :D Oliks siel mitää stitch paitoi myynnis, oon halunnu sellasta yli kauan ja tuntuu et suomesta ei saa mistää

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Kiitos! :---) Ihan hyviä kuvia mää oon saanu otettua! Ja etköhän sääki pääse, onhan niitä Suomessakin ;D

    Sari: Voi hirviä, en kyllä ikinä mee sinne loma-aikaan ku sielä on sitä väkee niin järkyttävän paljo :---D Huomas kyllä että niihin laitteisiinki on ollu joskus paljo pitempiä jonoja kun oli niitä kaikenmailman metallikaiteita ja köysiä joita pitkin jonotettiin. Niin nyt oli otettu pois käytöstä hirveet määrät niitä ku väkee oli vähemmän :D Mut silti kyllä sai ihan jonottaa tarpeeks ja sitä väkee oli paljon vaikka oli ihan normiviikonloppu...! Että suosittelen menemään sinne joskus keväällä, kauppoihinki mahtu tosi hyvin shoppaileen :----)

    Anonyymi: Aivan, kiitti tiedosta! :D Meillä ei todellakaan näy mikään Disney Chanel tai mikään muukaan tommonen, pelkät ilmaset kanavat.. Mutta nii oli siellä tommosia samanlaisia paitoja mitä toi mun ostama pinkki Stitch-paita, mut vaa valkosia ja niissä oli iso sininen Stitch tolleen samalla tyylillä :) Ne vaan tais olla miestenmalleja.. Mut kivoja neki oli silti! Ja muutenki Stitch-kamaaki löyty ihan kiitettävästi :)

    VastaaPoista
  9. vitsit oot nähny paljon vaivaa tähän !! kivalta näyttää =)

    VastaaPoista
  10. meri: Joo kyllähän mulla meni ihan muutama tunti kuvien pienetämisessä ja muokkauksessa... XD ja joo todellakin siellä näytti vielä kivemmalta livenä :))

    VastaaPoista
  11. Hieman siistejä noitten hahmojen autot! :O ja muutenki tosi hienon olonen paikka!

    VastaaPoista
  12. Maiju: Niimpä! Ja oli kyllä niiin ihana paikka et kannattaa mennä :))

    VastaaPoista
  13. itekki oon käyny kaks kertaa tuolla ja oli kyllä huippu paikka(: jo toi vuoristorata mistä sulla oli kuva oli ihan huippu!

    VastaaPoista
  14. Eikä vähä kivaa varmasti tuol! :) Pitää joskus iteki käydä :p Ja ihana tuo luomivärisetti!

    VastaaPoista
  15. Julia: Joo se vuoristorata oli paras!♥ Menee Suomen vuoristoratojen yli kevyesti :P Ja sulla kyllä jo hyvin ku kaks kertaa oot päässy käymää! :-D

    Carolina: Joo oli! Ja suosittelen kyllä käymään, tosi hieno paikka :--) Ja kiitti! Glitteri on ihanaa♥

    VastaaPoista