Sivut

25.5.2012

Muutama kuva

Aattelin julkasta kuvia muutaman päivän ajalta.


 Kävin kaverilla Tanjalla joka oli saanu koiranpennun! :3

 Eilen tein ananaspersikkasalaattia, namm♥

 En oo muistanu laittaa aikasemmin kuvaa mut tämmösen hankin Partyliteltä tuonne partsille :)

 Eilinen asu oli tämmönen. Mutta mikä tuo asento on??? :D Älkää välittäkö. Kuitenkin toi valkonen paita on Halpa-hallista, toppi ja sukkikset H&M:ltä.

 Tommosen miestenpaidan raahasin tänne Ranskasta :) Aattelin sitä ensin Jannelle mut se oli kyllä IHAN LIIAN homo sille joten pölläsin tuon itelle koska se oliki niin kiva mun päällä :D Onneks toin S-koon. Miehet on isoja! Ja H&M:ltä tuon ostin. Vaihoin siis ton paidan ja otin sen valkosen paidan poies ja lähin käymään kaupoissa. Halusin ostaa mansikoita ja suklaata jotta voin dippailla kun luen kokeisiin :) Myös Sanna tuli vastaan joten shoppailin sit sen kans! Ei todellakaan ollu tarkotus muuta ostaa mutta tadaa:


 Löysin tosi kivat juhlakengät päättäreihin. Noi oli alennuksessa kympin (alkuperänen hinta neljäkymppiä) joten pakko ne oli raahata kotia. Ja tuo korko on varsinki tosi kiva kun se on tommonen hopeisen metallin värinen!

 Kuten näkyy niin toinen kenkä oli vähän rikki, joten sain vielä euron alennusta ja nämä maksoikin sit loppujen lopuks 9 €.

 Hehe, sit ku nää laittaa jalkaan niin näyttäs ku mitään rikkoutunutta ei ois >:D Joten hyvä ostos oli.

 Päättäreissä sitte nämä kenkulit!

Ja mulla on hammaslääkäri kesäkuussa, tuli kirje..

Tässä sitten namimansikkaa♥ Kävi muuten töppäys ku sulatin tota suklaata mikrossa ja sit unohtu liian pitkäks aikaa. Sit kun se sammu ja kävin avaan sen oven niin hirveet savut vaan pöllähti sieltä. Ja suklaa oli palanu mustaks.............. Vittuuntuneena hain uuden suklaalevyn Halpa-Hallista. Mut saimpahan mansikoita. :----)

3 kommenttia:

  1. mäki melkee AINA oikeest feilaan kaiken sulatuksen mikrossa xd..
    kivat kengät! + kiva ale!
    toi liian-homo-paita-jannelle oo aik kiva oikeest! munki nightwishin huppari on miesten S koska se naisten malli oli iha kummalline, mut oon sitä mielt et oli hyvä valinta ottaa miesten malli:3

    VastaaPoista
  2. Saara: Hehe joo pitää olla vähä varovainen sen mikron kans :'D kannattais ehkä kattilassa sulattaa.. ja määki tykkään tosta jannen homopaidasta, kyl noi miestenki paidat on kivoja ^^

    VastaaPoista
  3. Sama! mua kans kerran vitutti hiukan,kun tein rocky roadia (jälkiruoka) ja onnistuin polttaman suklaan -.-"

    VastaaPoista