Sivut

1.10.2010

HIPHEI

Se olis nyt sitten lokakuu. 8)) Pääsin jo kotiin kun oli enkunkoe joka oli todella helppo ja toivon että siitä rapsahtais hyvä numero. Eikä mitään koevalmistelujakaan tänään ollut ja sain eilen tehtyy noi kaikki kouluhommat niin tänään saan vaan loisia. :) Mut joudun huomenna nouseen kymmeneltä kun pitää mennä kouluun terveystiedon koevalmisteluihin.. Eikait siinä.

Mietin täällä vaan että pakko hankkia uusia vaatteita kun oon niin kyllästynyt mun vaatteisiin. Jos sen työpaikan sais niin vois alkaa säästää rahaa ja sit pikkuhiljaa tilailla vaatteita itelle. :) Tilasinkin muuten tässä toissapäivänä H&M:ltä paidan, salaa tietenkin. En ois saanu tilata sitä mut ei toi äiti voi enään mua kieltää kun oon tän ikänen, ostan mitä haluan. 8)





Tollanen, pitäis tulla joskus ens viikolla. 8) Sit oon ikionnellinen kun kännyyn tulee viesti et voin hakee ton postista. Ah♥

Pläjäsin tähän alas nyt vielä kaikkee ihanaa mitä sieltä hooämmältä löytyi. :) Erityisesti toi vaaleanbeige mekko ja mustavalkolinen röyhelöpaita sykähdytti. Ja noi kengät on myös ihan ylisöpöt. ^^ Klikatkaa isommaksi kun toi kuva on jostain syystä noin pieni. :O



Joo mut eikai tässä nyt muuta, ainakaan vielä. :D Oon vielä monta tuntia yksin kotona joten voi olla et keksin jotain postaamisen aihetta vielä tämän päivän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti