Sivut

12.10.2010

hohhoi

Hirvee väsy ollu tänään koko päivän.. Varsinki äikäntunneilla tuntu et nukahan sinne kun oli niin tylsää. Onneks psykologia, historia ja enkku oli ihan ok. :)

Oon ollu reipas tyttö, tein läksyt ja kuva-analyysin äsken valmiiks ja huomisiin enkunkokeisiin pitäs vielä lukee.. Saapa nähä missä vaiheessa ehin. Olishan se kiva saada niistä sanakokeistaki semmoset kivat numerot. 8)

Ylivieskaanhan sato viime yönä kunnon ensilumet, niinku varmaan moneen muuhunki paikkaan. Äiti otti multa siis Kymcon avaimet pois joten joudun vinttaamaan nyt sitte paikasta toiseen, on kyllä ihan perseestä suoraansanottuna.. Ja vielä huono pyörä joka ei liiku mihinkään ja lumessa sillä on tietenki vielä vaikeempi ajaa. Saa nähä miten ehin tästä lähtien kouluun tulevana talvena. -.- Ai mut onneks käydään tänään vaihtaan mun pyörä uuteen niin jos sit ois kivempi ajaa. 8)

Sit toinen juttu, lakkasin kynnet tossa läksyjen jälkeen kun meinaan syödä näitä rakennekynsiäki. :D Vähän jo lohkes yks kynsi kun painoin sitä hampailla kun se on kivaa.. Mut ehkä nyt lopetan sen vähäks aikaa ku lakkaan kynsiä niin nää saattaa kestää ehkä kaks viikkoo. Pitäis kestää kuukauden mut jotenki en usko et se on mulla kovin mahdollista..

Tollaset turkoosit tai sen tapaset kynnet tuli. :) Piirtelin sieniä viimesellä tunnilla koulussa kun oli tylsää.. Ei oo vieläkään tullu toista enkunkirjaa niin en oikeen voinu tehä mitään. -.-


Tänään joskus yhdentoista jälkeen nappasin talvikuvan takapihalta. Luulen et nyt tuolla on aika paljon lunta jo sulanu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti