Sivut

19.10.2010

Paita

Ostin sen uuden paidan H&M:ltä joka maksoi kolmekymppiä ja kovasti sitä tänne hehkutin.. No, nyt se näyttää tältä:

Se oli mulla toista päivää päällä niin huomasin että se oli repeytyny yhestä kohtaa. No eihän siinä ollut muuta vaihtoehtoo ku leikata ne repeytyneet kohdat kun noi paidan röyhelöt on niin ohuita ettei voi ommellakaan.. Ja ei sitä ois kyllä enää muutenkaa pystyny ompelemaan. Kynsilakkaa piti sitten laittaa tollei rumasti ettei lähde purkaantumaan enempää..


Seuraavana päivänä huomasin että toisessa röyhelössä on meikkivoidetta joka tunnetusti ei lähde pois vaikka mitä tekee. -.- Ja monella muullakin mun tutulla on tää sama ongelma..

Joten, uuden paitani arvo tipahti muutamassa päivässä kolmestakympistä kahteen euroon. Vaikka ärsyttääkin melkosesti niin nyvä puoli tässä on se ettei noita kohtia onneks näy pahemmin kun on niin paljon tuota röyhelöä. Oon ennenkin sotkenu valkosen paidan meikkivoiteella ja nyt oon sitte alkanu miettiin että mitä mun pitäs tehä ettei sitä meikkivoidetta tippuis enää vaatteille.. Nykyään käytän vaan puuteria suurimmaksi osaksi mut sillon kun laitan meikkivoidetta niin pitää varmaan meikata alasti. -.- En ees tajua miten sitä meikkivoidetta voi joutua paidalle. Mut onneks en oo ainut tän ongelman kanssa..

Että tämmöstä tällä kertaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti