Sivut

5.10.2010

Löysä päivä

Aamulla oli aivan kauheeta nousta ylös! Joka paikka kipeenä ja en pystyny käveleen kunnolla kun pohkeet oli niin kipeinä. Kävin siis eilen salilla ja taisin treenata liian rankasti kun en oo kuitenkaan neljään kuukauteen käyny. :D Vaikka venyttelinki eilen illalla niin silti on paikat kipeenä ja käveleminen tuottaa tuskaa..

Mut tänään oonkin sit loikoillu vaan kotona.. Oli viimeinen koepäivä mut mulla ei ollu koetta joten sain olla koko päivän kotona. Luojan kiitos, en tiiä miten oisin muka aamulla pyöräilly kouluun näillä jaloilla.. Huomenna sitten kouluun ja uus jakso alkaa. On nytten enemmän tunteja viikossa. Pitäis siltä terveystiedon opeltakin huomena tiedustella et millon vois uusia sen terveystiedon kokeen kun en ollut siinä. Argh viikon päästä pitäis palauttaa kuva-analyysikin kuviksen opelle enkä ole ees alottanu sitä.. Mut sitä saa tehä tunnilla kun on sijainen, varmaankin jo huomenna. Ja loput sit kotiin. Mut mulla on se edellinenkin työ vielä kesken niin saa nähdä joudunko tekeen sen kuva-analyysin kokonaan kotona..

Sit toista asiaa, nyt sitten kävi niin että mennäänkin varmaan sinne Iisalmeen lauantaina, ja perjantaina olis sitten se Oulu. Pitää vähän suunnitella.. Stressiä pukkaa taas jotenkin joka asiasta. :/ Koulu nyt ainaki..


Mutmutmut, äiti löysi kaapista tällasen ihanan söpön pinkin koristeen ja toi oli niin söpö et halusin sen. ^^ Äiti joskus oli ostanu noita kaks ja Olgalle antanu toisen niin mä halusin sit ton. On kyllä söpö. :)


Eilen oli tylsää ja sain vähän pöhkön idean. Tein tupakan venteistä tommosen riipuksen! 8D Okei ei varmaan mitenkään hirveen sopiva sillein ja äitiki oli aika ihmeissää mut onhan toi kivan värikäs. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti