Sivut

8.10.2010

Friday

Pääsinkin postaamaan vielä ennen sunnuntaita.

Oukei. Elikkäs. Kävin tänään vain yhden tunnin koulussa. Enkun kaksoistunneille en millään viitsiny mennä kun puuttuu yks olennainen kirja joten en varmaan olis voinu tehä paljon mitää.. Oon nyt sitten kotona ja ajattelin mennä ruotsin ja hissantunneille vielä kouluun mut yllätys yllätys ! Janne laitto just 5 min sit viestin että oli jo kotona kun sai joltain kaverilta kyydin. :D
Janne on siis Nivalassa rakennuspuolella niin ei pääse tänne Ylivieskaan muutaku linkulla tai jonkun kyydillä.. Joten lintsausmahdollisuuksia sillä ei paljon oo jos se haluais lähtee joskus koulusta aikasemmin. Nyt sitten sattui olemaan mahdollisuus niin tietenki sen piti saada käyttää se. :D
Ei muakaan nyt huvita takas kouluun mennä, tehään mieluummin Jannen kans jotain kivaa nyt kun muut on koulussa. Lintsattiin yhessä viimeks huhtikuussa ja ne alkuajat tuleekin nyt mieleen. :)

Joten tässä nyt lintsataan loppupäivä ja sit Ouluun lähtö olis joskus kolmen aikoihin, luulisin. Siellä saa sit shoppailla ja toivottavasti löydän ne uudet kengät kun vanhat hajoo ihan justii ja pohja on kohta irti.

Mut on pieni ongelma. :D Ajattelin et kun sen mun H&M -paketin piti tällä viikolla tulla niin olisin piilotellut sitä paitaa äitiltä. Sit olisin ottanu sen laukkuun mukaan sinne Ouluun ja muka sit ostanu sen sieltä niin äiti ei ihmettelis et mihin ne mun kolmekymppiä yhtäkkiä katos. :D Kun en saanu lupaa tilata sitä niin menin tilaamaan ilman lupaa.. Mut se paita nyt ei nyt sitte oo vieläkään tullu, kävin postissaki jo kysymässä. Ne sano siellä et tänään tulis iltapäivällä uus lasti tavaraa niin se vois olla siellä. Jos se tulee tänään niin ne soittaa mulle sit kun se on siellä. :)

Huonompi homma jos se paita ei tuukaan vielä tänään.. H&M on mitä on, kestää hirveen kauan kun ne lähettää ne paketit, niillä on niin hirveesti asiakkaita. -.-'' Pitää varmaan sit vaan esittää äitille et yritän säästää niin en voi tuhlata sitä mun kolmeekymppiä jos se haluaa että ostan sieltä Oulusta omalla rahalla.. :DD Tosi reilua mut pakko tehä näin että mulla on sitten rahaa maksaa se paita kun se sinne postiin tulee. Mut toivotaan nyt että se paita tulis tänään jo sinne postiin..

Joo selitän taas vaihteeksi. :''DD Mut sunnuntaihin, luulisin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti