Sivut

25.5.2011

Leopardia

Ajattelin että "päivä olivian kanssa" -postausaiheen voisin toteuttaa ainakin päättäjäispäivänä koska sillon on varmaan paljon tekemistä. Ainakin luulisin... Tai sitten ens viikolla kun mulla on hirveesti vapaapäiviä kun on koeviikko. Kokeita ei vaan satu olemaan kun neljä.. Voisin laittaa tähän vähän ylös mun kalenteria:

25.5. Terveystiedon koe
26.5.Äikänkoe
27.5. Enkun koe
28. - 29.5. Viikonloppu
30.5. Vapaapäivä
31.5. Vapaapäivä
1.6. Historian koe
2.6. Helatorstai ja vapaapäivä
3.6. Kevätjuhla ja kesäloma -->

Että ei hirveesti oo tekemistä paitsi kokeisiinlukua ja siihenkin menee ihmeen vähän aikaa. Ei se lukio oo oikeesti niin hikinen ku sanotaan, ei läheskään. :D Mutta niin, meen siis kouluun tekemään kokeen ja pääsen pois kymmenen aikoihin. Sit tohon tulee tuo neljän päivän viikonloppuki.... Enköhän mä jotain keksi. :)

 Tässä olis päivän asua.

Mut aattelin nyt siirtyä siihen oikeeseen aiheeseen eli esittelen mun leopardikuosivaatteet. Tää idea on ollu mun päässä aika kauan joten aattelin nyt toteuttaa sen koska leopardi on suosituin kuosi mun vaatteissa. :)


 Tämän topin äiti osti mulle kesällä 2009, olin sillon vielä 14 vuotias. Huhhuh aika on menny nopeeta.. Mut kuitenki, tää oli Halpa-Hallista ja hintaa tais olla jotain 11.95 :) Ollu tosi kovassa käytössä ja reikiä on jo sivulla.

 Tämäki on Halppiksesta ja äiti tarjosi minulle myös tän. :D Hintaa en muista ollenkaan, samaa luokkaa varmasti kun toi edellinenkin. Tää on ollu hyvä toppi salilla.

 Tämän sain Sonjalta, tai siis maksoin tästä pikkusen, jonku kaks euroo. :) Oikea hinta oli aika huima, varmaan joku kakskymppiä. Mut tuohon kuulu semmoset verkkohihat ja kaula-aukossa oli myös verkkoo nii leikkasin ne sitte pois ku ne oli jotenki hiostavat ja mun mielestä toi on kiva noin. :) 

 Tän ostin kirppikseltä joskus syksyllä, maksoi vaivaiset 50 senttiä joten mukaanhan se lähti. Toi on tommonen lyhyt ja vähä porno kun siinä on pitsiäki niin käytän mustaa toppia sitte alla niin sillä kehtaa mennä. :D Yöpaitana toi ois myös kiva.

 Keskisellä oli alennukset ja tämän ostin neljällä eurolla, alkuperäinen hinta kakskymppiä joten en todellakaan kadu ostosta. :D Kerran oon vasta päässy pitämään, kunhan kesät tulee niin tulee kunnon mekkokelit. Ja tietenki bileisiin ja semmosiin tää on myös hyvä.

 Tää on samasta alennuksesta kun edellinenkin ja saman hintainen myös. Kertaakaan en ole vielä päässy käyttämään ja odottelenkin tässä jo sitä kunnon kesää niin pääsis pitämään tätäkin.

 Tätäkään en ole päässyt käyttämään kunnolla kun ostin ihan vasta kuudella eurolla kirppiksellä. Tästä postasinkin ja melko vasta kun on niin uus. :) Erittäin hyvässä kunnossa, luultavasti edellinen omistaja ei saanut käytettyä. Ei haittaa. :)

 H&M:ltä tämä, äiti tilas mulle viime jouluna lahjaksi. Oon päässyt pitämään tätäkin vain kerran tai kahdesti tai ehkä vähän enemmän kun mekkoja ei pahemmin talvella voi pitää... Mutta ihana se on♥ Ja hintaa oli 4,95 kun oli alessa.

 Kuului samaan tilaukseen kuin edellinenkin ja joululahjaksi sain. Hintaa oli tässä 14,95.

 Hupparin ostin kirppikseltä 50 sentillä, alkuperäinen hinta on ihan pimennossa. Onlyn lappu oli kuitenkin takana niin ei mitään halpiskamaa kuitenkaan. :) Taisin olla kasiluokalla kun tämän ostin.

Äiti osti nää mulle Deviantista ku himoitsin näitä niin hirveesti ja omalle budjetille liian kalliit oli. Maksoivat 40 € mut saatiin vähän alennusta kun mulla oli lahjakortti. :) Kiitos äiti nää on ollu aina mun lempihousut vaikka oon pitänyki näitä vuodesta 2009♥ En kyllästy näihin ikinä :)

Legginsit H&M:ltä, ostin vuonna 2009 ja maksoivat varmaan 9,95 €. Aika kovasti oon kesäisin käyttänyt. :)

Nää ostin samalla reissulla kun edelliset, nää on muuten samanlaiset mut väri on semmonen jännä tummaturkoosinvihree. :-D Hinta oli tietenkin sama.

Pinkit leopardilegginsit ostin Seppälästä, hinta oli 14,95 €. Ehkä vähän hintavat mut niin ihanat etten voinu jättää näitä kauppaankaan. Ja hetkinen miten mun pottuvarvas näyttää tuolta? :---D nämä taisi olla samalta reissulta kun noi edellisetkin legginsit. Kovasti oon ostellu legginsejä sillon..

Huivin ostin Oulun Romeo&Julia -nimisestä pikkukaupasta. Hinta oli varmaan jopa 15€ mut en todellakaan kadu koska toi kangas on aivan ihanan laatusta ja toi tuntuu tosi hyvältä kaulassa. Ehdottomasti lempihuivini ja tätä oon myös käyttänyt eniten. En kyllä muista millon ostin, varmaan joskus vuonna 2009. :D Tällä en kyllä pärjää sydäntalvella, käytän sillon vielä paksumpia huiveja. Maaliskuussa tämä pääsee kuitenki takasin käyttöön ja syksyllä käytän tätä niin kauan kuin tarkenee. :)

Tämän huivin ostin muistaakseni joskus viime syksynä kirppikseltä. Hintaa oli kaksi euroa, ei ollenkaan paha niin pitihän tämä mukaan ottaa ja ihanakin on. :) Nyt oon päässy käyttään tätäkin kun ei oo niin kylmät ilmat. Mulla on oikeesti aina kaulalle kylmä niin käytän huivia talvisin joka päivä sisälläkin, nyt on lämpimämpää jo mut tuulessa en pärjää vieläkään ilman huivia. :D Tämä on siis hyvä keväälle ja tuuliselle säälle. Talvella en tarkenisi todellakaan tällä.

Tämmönen korsetti löyty joskus talvella eurolla kirppikseltä ja mun oli ihan pakko ostaa se. :D Tuota voi käyttää Mustan topin päällä koska muuten tuo päällä ei todellakaan kehtaa mihinkään mennä. Alusasuksi tuo on oikeastaan enemmän tarkotettu mut en nää oikeen järkee pitää noin hienoo korsettia piilossa kaikilta...

Nämäkin rintsikat löysin joskus kirppikseltä, nää oli semmosessa pussissa ja ihan käyttämättömät ja hinta tais olla 2 €. En kyllä alusvaatteita oo kirppiksiltä ostellu kun se on vähän ällöttävää tai miten lie... Mutta nämä oli poikkeus kun ei näitä selvästi ollu käytetty. :-D Ja ehottomasti oli saatava myös leopardirintsikat.

Siinä osa mun vaatteista, alotin tän postauksen muuten jo eilen tiistaina mut sain tän tänään vasta valmiiks. Myöhemmin tulee postausta mun päivästä koska ajattelin toteuttaa ton "päivä Ollin kanssa" jo tänään joten sitä katellaan sitten. :) Kirppiksellä kävin tänään ja loputkin kirppikset olis tarkotus käydä läpi tänään. Illalla myös ostosten esittelypostaus. 8)

Ainiin tässä vielä toppi johon painoin kuviksen tunnilla salama-kuvioita. Ihmeellisiä kuviksentunteja meillä. :-D Ja nuo reunat oli tosi vaikeeta saada siisteiks ja toi vihree salama jäi kesken.... Ei voi mitään. !


4 kommenttia:

  1. Tykkäilin eniten tuosta violetista leopardikuvioisesta t-paijasta :D

    onpa muute kivan erikoinen tuo salamapaita, kelpais mullekki (:

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja nuo mekot, sopii hyvin sulle!

    Ja hieno tuo salamapaita! :)

    VastaaPoista
  3. onpas sulla paljon noita :----D lemppari ehdottomasti noi farkut, niin cool ja hayley williams.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi1: Kiitoksia, kyllähän toi salamapaita oli vähän hankala tehä :D
    Anonyymi2: Kiitoksia! :)))
    meri: joo onhan noita kertyny XD ja voisin sanoa että varmaan itelläkin noi farkut kuuluu suosikkeihin, niitä on tullu ehottomasti eniten käytettyä.

    VastaaPoista