Sivut

26.5.2011

Päivä Ollin kanssa

Ollin päivä kuvina on tämän postauksen aihe, en kyllä saanu hirveesti kuvia. Oikeestaan tää oli vähä niinku harjotusta. :D Aion joskus pitää kameraa koko ajan taskussa niin sais sitte enemmän kuvia.

Tässä kuvaa aamulta, meikkasin ja päätin jättää piilarit kotiin ja olla laseilla tän päivän. 8) Sitte menin tekemään lesken yläkertaan (kyllä vain) terveystiedon koetta. Tämä siksi kun saatiin tehä kaverin kans se koe niin ei voinu mennä koulun saliin kun olis olli liikaa hälinää sitten. Sieltä ei kuvaa ku ei vihtiny alkaa kokeessa kuvaamaan..


Kävin kylän kirppiksellä ja pukukopissa piti sovittaa löytöjä. Kahdet kengät lähti mukaan, noi valkoset paidat oli huonoja.

Kotia ku pääsin nii säikähin etten pääse sisälle ku etuovi oli lukossa ja unohin avaimet sisälle... Onneks takaovi oli unohtunu auki :) Mut ei se siis tollee ollu ovi sepposen selällää, oli vaan unohettu laittaa lukkoon. Mun onni!

Tein leipää ja unohin ottaa siitä kuvan joten tässä nyt juustoo ja margariiniä ja maksamakkaraa mitä laitoin siihen. :-D Tomaattiaki oli leivässä.

Syömisten jälkeen koneelle lukemaan blogeja! Ehkä eräs lukija tunnistaa tästä kuvasta oman bloginsa. :-D Tajusin vaan ottaa kuvan näytöstä just kun olin tätä blogia lukemassa.

Datauksen jälkeen luin Suosikin joka oli edellisenä päivänä tullu. Ei tää lehti kyllä enää oo samallainen ku ennen, liikaa muotijuttuja. Mulle tulee jo Trendi ja siinä on kaikki vaatteista, muodista ja kauneudesta mitä tarvin. Muutenkin tää on vähä ala- ja yläasteikäisten lehti, ei enää hirveesti kiinnostanu mua.... Kyllä tää silti tulee aina selattua läpi vanhasta tottumuksesta. :D


Kävin loputkin Kirpparit lehden luvun jälkeen läpi. Nämä kengät olis ollu ihanat mut rahat loppui kesken (:D). ei ois paljoo maksanukaa, 1,50 €. Ehkä joskus sitten jos ne on siellä... Nää on oikeesti niin söpöt! Jouduin muuten ottamaan kännykällä nää kuvat kun kamera unohtu kotiin!

Ostin irtokarkkeja myöskin, suklaata ja kolapulloja kuului tähän pussii ! Joskus vaan makeanhimo yllättää. Kärkkäiseltä tämä pussi, lisäks kävin Seppälässä kirppisten lisäksi jossa näin Jennaa. :)

Äiti oli tullu Lahdesta kun pääsin kotia. Tämmösiä korviksia se toi mulle tuliaisiks. :) Ja tuolla keltasella on pari, sattu vaan olemaan mun korvassa kuvan ottamishetkellä.

Tässä päivän asua. Värikäs paita kirppikseltä ja leopardihousut Deviantista. 




Viiden aikaan piti mennä Jannen kans Myllykahvilaan kun saatiin sieltä töitä. Tää oli tämmönin tutustumiskerta ja päästiin paistamaan vohveleitaki. Juliaa ja Sampoakin näki siellä. 8) Ja nuo ikkunat ei muuten ollu kivoja kun niissä kaikissa ei ollu laseja niin tuuli sisään.... Janne ja muut poijjaat sai tehtäväkseen laittaa niihin semmoset muovit sillä aikaa ku tytöt siivos. :D


Myllykahvilan jälkeen sitten tänne meille kattomaan Supernaturalia. Ah miten ihana sarja, koukuttaa ja ei nuo päähenkilötkää oo ollenkaa pahan näkösiä. :D Sam on viattoman koiranpennun näkönen ja Dean muuten vaan kunnon karju ja komistus. Ehkä en kerro tuota Jannelle tai se ei enää anna mun kattoo tätä.... :-D Katottiin kaks jaksoo ja sitten pehkuihin.




Ostoksia vielä mitä kirppikseltä kotia raahasin. Leopardineule 2 € Citykirppikseltä ja kengät keskustan kirppikseltä. Avokkailla hintaa oli 2 € ja valkoisilla saappailla vain 50 snt, huimaako? Tyytyväinen oon ostoksiini. :)

Tässä ny tämmönen pelleilykuva minkä otin äsken.

Eilisestä leopardipostauksesta unohin tän paidan, taitaa olla pesussa nytten ku ei löytyny mistään. Tässä kuitenki vanhempi kuva siitä, rajasin pääni pois tuosta kun se oli niin hirvee ja tää kuva on muutenki ollu täällä aika vasta. En halunnu laittaa sitä kauheeta naamaa uudestaa. :D

Loppuun vielä päivän asu.
Bill-paita Backsreetiltä, neule kirppikseltä (toistan itseäni) ja housut Seppälän alennuksesta.

4 kommenttia:

  1. Joku muuki kattoo supernaturalia ku mie. :))

    VastaaPoista
  2. oi kelasin et toi oli näkymä sun ikkunasta, olin kateellinen. onneks vaan työpaikan :----D toi raitapaita ja leopardihousuasu on kiva !

    VastaaPoista
  3. Carita: Jeeep ihan mahtava sarja! :) kakkoskaudella vasta mennään mutta kovaa vauhtia eteenpäin.

    meri: ei sentään, olis kyllä ollu ihana näkymä. :D mut toi ikkuna ei oo kiva ku siitä ei nää kunnolla ku on noita puujuttuja mitälie.... mutta kiitos, iteki kuuluu lempi asukokonaisuuksiin noi housut ja paita. :--)

    VastaaPoista
  4. Jos haluat olla itseesi ikuisesti tyytymätön, jojoilla jopa 5 kiloa suuntaan ja toiseen parin viikon aikavälillä, inhota itseäsi, laskea jokaisen suupalan kalorit jne. niin siitä vaan. Sun ei 1) tarvitse laihduttaa eikä 2) varsinkaan käyttää mun blogia siihen minkäänlaisena inspiraationa. Itseasiassa toivosin et mun blogi toimisi varoittavana esimerkkinä siitä millaiseen paskaan itsensä tuollakin pystyy vetämään. Ei se laihduttaminen tee kenestäkään yhtään onnellisempaa, aina sitä vaan haluaa lisää ja lisää. Jos vaan kuules opettelisit olemaan ittees tyytyväinen.

    VastaaPoista