Sivut

27.5.2011

Korviksia

Ensin varsinaista postausaihetta kerron että oon tänään tehnyt kakkua äitin kanssa.

 Ite tein pohjan ja sisälmyksen ja kuorrutteet. Äiti sitte kuitenki levitti sisälmykset ja kuorrutteet ja koristeli ton kuorrutteen ku ite en uskaltanu. :D Kuitenkaan en ois osannu. Hyvää oli nami!

Mutta nyt niihin korviksiin.

 Nämä sain kaikki mummulta, tällaria erivärisiä KOKONAAN muovisia nappikorviksia. KOKONAAN muovisilla tarkotan sitä että se pitkä juttu (ehe) siellä takana joka työnnetään korvaan (ehehee) on myös muovinen ja saman värinen ja täysin samaa materiaalia kun toi nappikin. Joo en nyt tiiä miten tuon paremmin selittäis... mutta koittakaa ymmärtää tätä pienimielistä. :D

 Nämä on kyllä ylisöpöjä, mummulta myös. Aika moni näistä korviksista on mummulta kun sain siltä niin paljo jouluna kun se ei tarvinu näitä enään.

 Nämäki on semmoset muoviset mutta paljon pienemmät ja pyöreät. Mummulta arvatenkin.

 Nää onkin äitiltä, osti mulle joskus vuosi sitten jostain. :) Käytin näitä Ysigaalassa.


Ostin nämä ylisöpöt rusettikorvikset Glitteristä Helsingistä viime vuonna. Olin siellä  Tokio Hotelin keikalla sillon ja tietenki shoppailuaikaa jäi rutkasti. :)


 Näitä pyöreitä korviksia omistan hopeiset, kultaset, mustat ja sitte tommoset missä on sekä hopeaa että kultaa. En jaksanu laittaa noiden pareja tohon kuvaan kun tosta ehkä vähän enemmän saa selvää. :D Toi lähin koru on siis se kultanen, vähän epäselvä toi väri tossa... Kaikki muut on äitiltä paitsi toi keskimmäinen sekasikiö on mummulta. :)

 Nämäkin on mummulta. 

 Äitiltä, toinen on menny hukkaan. :( Tais olla oikeeta kultaa niin näistä ei ainakaan nikkeliallergiaa tuu. Mullakin saattaa se joskus olla eessä..



 Mummulta nämä kaikki kolme ylimmäistä. Alimmisa ei kyllä oo niitä ripustimia mitkä tungetaan korvaan....

 Nääkin on mummulta, näihin kuuluu myös sormus ja kaulakoru jotka se anto, se sormus vaan on liian iso. :D Ne näätte sitten seuraavassa postauksessa johon kuuluu kaula- ja rannekorut sekä sormukset. 

 Tilasin Jannen kans Crazy Factorilta joskus lävistyksiä ja muita koruja ja nämä on sieltä. Oli tosi halvat koska siellä kaikki oikeesti on. En usko että nää makso kahta euroo. Lävistyspalloja yms lävistysjuttuja sieltä saa helposti alle eurolla kappale kun Suomen kaupoissa yks pallo voi maksaa  5 €.

 Hoitokorviksia, noi oikeanpuolimmaiset on mun ensimmäisen korvikset ja noista vihreistä en tiedä yhtään kenen ne on..

 Tässä vähän useampi korvis kerralla. Vasemmalla ylhäällä olevat sain mummulta, samoin alhaalla olevat. Loput äitiltä.

 Tämän pari on jossain Jannella! Ite en oo koskaan onnistunu saamaan näitä korviin, ehkä senkin aika joskus tulee. Sain äitin siskolta eli mun tädiltä nämä joskus, en muista milloin. On kyllä hienot! Ois vaan erittäin kiva saada noi joskus korviin.

 Hello Kitty korviksia. Oikealla puolella oleva äitiltä ja vasemmalla puolella oleva Jannelta viime synttärilahjaksi. Noiden kummankin pari on muuten hukkunut jonnekin.... :(((

 Tämäkin Crazy Factorilta, sanompahan vain että jos aijotte tilata sieltä nii älkää ainakaan tämmösiä tilatko koska nää on samantien hajalla. Mulla lähti heti se metallijutska joka tungetaa sinne korvaan (nii..) ja nää oli rikki. Jannella lähti myös. Ne lähtee sillon kun noita ottaa pois korvasta vetämällä, aika heikkokuntoiset. -.-

 Äiti osti mulle nämä ihanat joskus City Marketista.

 Nämä sain toissapäivänä äitiltä kun se tuli Lahdesta tuliaisia mukanaan. :)

 Ostin Seppälän alesta viime syksynä nämä papukaijat.


Mummulta kummatkin ylhäällä olevat korvikset.

Siinäpä noi kaikki olikin, ei mitenkään älytön määrä mutta ihan kivasti noita on kerääntynyt. Mummun ansiota suurin osa! Huomasin myös etten ihme kyllä oo noista kovin montaa ite ostanut. :o Mutta joo, eli huomenna luvassa luultavasti lisää koruja jos vain aikaa on kuvata niitä ja saada postauskin aikaiseks.

1 kommentti:

  1. Askarteluliikkeistä saa ostettua aika edukkaasti koukkuja korviksiin :) Oon ostanu niitä paketin, kun monista halpiskorviksista on menny koukut poikki

    VastaaPoista