Sivut

4.5.2011

Heippoja

 Elikkäs, kävin tänään tunnin koulussa. Olis ollu historian kaksoistunnit mut opettajat oli päättäny pitää kahen tunnin kokouksen. Hissanope oli jättäny meille kalvot nii saatii sitte kirjottaa se ensimmäinen tunti yksinämme, toiselle tunnille en menny koska sain kaikki kirjotettua, joten tulin sitte kotia. Mulla on tylsää joten päätin tulla tänne postaamaan että miltä tänään näytän. :-D Ja musta tuntuu että tää bloggeri raiskaa laadun, mutta eikai sille mitään voi.


 Tämmönen meikki tänään. Mustaa ja sinistä eyelineriä, vois laittaa valkostaki vielä tonne sinisen päälle nyt ku on aikaa, ihan vaan Suomen kunniaksi ku on noi MM-kisat menossa. 8)

Tässä vielä päivän asu. Yleensä en kyllä päivän asu -kuvia laittele, on niin ärsyttävää yrittää räpsiä itestä onnistuneita kuvia itselaukaisijalla, ja se on niin kömpelööki. Pitäs vielä yrittää näkyy kuvissa kokonaan, ja se ei multa onnistu millään. Niinku näkyy tässäki, jalat puuttuu ja kuva näyttää typerältä. :D Mut nyt ku on valosampaa nii saatan pistääki enemmän näitä kuvia. Talvella ei tullu kuuloonkaan, koulusta olis pitäny kiirehtiä kotiin ja ottaa samantien kuvat ennen ku alkaa pimeneen. Ja yleensä siihen aikaan ku kotia pääsen on jo hämärtyny... Mut onneks nyt on tää kevät ja päivät valkenee vaan enemmän mitä lähemmäksi juhannusta päästään.

Ennen ku lähen takasi kouluun, vois vaikka syödä jotain... Itse asiassa onki vähä nälkä! Ja joudun oleen koulussa neljään asti.

5 kommenttia:

  1. Heippa. Millasella keski-arvolla pääsit lukioon?

    VastaaPoista
  2. heii. :) Mun keskiarvo tais olla joku 7,8 tai jotai siihen suuntaan, eli en mikää nipottaja ollu yläasteella. :-D Mut ainakin täällä pääsee lukioon jos menee sieltä suoraan kysymään jos yhteishaussa ei pääse läpi.

    VastaaPoista
  3. suoraan kysyminen on aika eri meno ku täällä :D haha, mä oon helsingin korkeimman keskiarvon lukiossa, sillon ku menin ni oli 9.32....

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon sun ihanista kommenteista, joita oot kirjotellu mun blogiin. Ne oikeesti piristää paljon ♥ Liitynpä lukijaks mun "siviiliprofiililla", kun luen sitä kautta kaikkia muoti/lifestyle-blogeja. Mutta ensinäkemältä sun blogi on ihana, ja sinä oot hurjan nätti :)

    VastaaPoista
  5. meri: noniin varmasti ei ois ollu mulla siihen kouluun asiaa! täällä on vaan tää yks 200 oppilaan lukio :DD
    Linda: Olipa ihana kuulla! hyvä jos mun kommenteista on tullu ees jotain piristystä. ja kiitos myös kehuista, toivottavasti mun blogi on tarpeeksi "viihdyttävä" :D

    VastaaPoista