Sivut

31.5.2011

Pink!

Ostin Deviantista kahta shokkiväriä.Tosi kauniita nuo kuvat noista shokkiväreistä, koittakaa saada selvää.... Mutta siis, tarkotuksena oli ostaa vaan yhtä väriä mut ostinki sitten spontaanisti kahta.
 


Flame ja Tulips, laitoin päähän siis tuota Tulipsia ja nyt on tummanpinkit hiukset. :) Tai tumman ja tumman, ei nää nyt mitenkään räikeen pinkitkään oo, että en oikeen osaa sanoo. Mut tää sävy on ihana ja rakastuin hiuksiini♥






Tuo punanen huulipuna tuntuu hirveen intensiiviseltä, en oo tottunu yhtään. :-D Mutta punaisista huulista tyksin. Olis vaan kiva tietää miten voi syödä ja juoda ilman että syön samalla kaikki mun huulipunat... Noh, en sitä murehdi kovin usein koska arkena en mitään huulipunia jaksa pahemmin laitella.

Tämmöinen pikainen postaus nyt hiuksista ja vihdoin sain kokeilla näitä pinkkejä hiuksia. En ois joskus uskonu että pelkkien etuhiuksien sijasta koko pää on pinkki. :-D Mut ei tässä enää muuta, tänään tuskin tuun enää postailemaan. Haastetta jatkan kenties huomenna historian kokeen jälkeen. Tänään pitääkin lukee siihen...

6 kommenttia:

  1. ooh ihanat :D tahtoo itsekkin, mutta nämä mustat on vaan vähä tiellä :F

    VastaaPoista
  2. oho ! näytät kuvissa iha erilaiselta mitä normaalisti ;p

    VastaaPoista
  3. kummistus: sun pitää blondata ;) ja sitte pinkki päälle:D:D
    Anonyymi: no kukapa ei näyttäis kuvissa erilaiselta. :D sain just valokuvauksen tunneilla tietää että se objektiivi vääristää naamaa ja ope näytti siitä meille kuvanki. ja sitte muutenki oon meikannu tänää aika erilaisesti, ei yleesä ihan noin paljo meikkiä oo.

    VastaaPoista
  4. ja anonyymi kerros nyt kuka edes olet jos oot minut nähny. :)

    VastaaPoista
  5. ootsä joskus viillelly ku näyttää tos yhes kuvas silt? :ooo

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: voisko sanoa näin että elämä on joskus menny vähä penkin alle ja huonojen sattumien vuoksi ryhdyin nuinki alhasiin tekoihin. -.-'' ja arvaa vaan kaduttaako. mut loppujen lopuks en jaksa aatellä mitä ihmiset aattelee niistä nii voin sen ihan hyvin kertoa tässä, en vihi kieltääkkään ku se on niin ilmiselvää. :-D Että myönnän ihan reilusti mutta nuo jälet on tosi vanhoja ja nykyää elämä hymyilee.

    VastaaPoista