Sivut

7.5.2011

Meikkipostaus

 Tämä on nyt siis meikkipostaus ja esittelen mun meikit, siis ne meikit mitä käytän. En vihtiny noita vanhoja mitä en oo vitsiny vaan heittää vielä roskiin.... Tai en oo saanu aikaseks jostain kumman syystä, vaikka eihän se iso homma oo? :D No tässäpä näitä kuitenki:


Meikkivoiteet, poskipunat ja puuterit

Rimmelin joku vanha jota en oo saanu vieläkään käytettyä, mut oon taas alkanu käyttään että sais tyhjäksi. Toinen oriflamen meikkivoide joka on kohta jo loppu vaikkei oo ollu mulla ees hirveen kauaa. 


MaxFactorin puuteri. Tää on sellasta tosi pehmeetä ja leijuvaa, miksikäs niitä sanottiinkaan? :)


Tää on joku halpisposkipunapaletti mut silti hyvä ja tykkään. Oon käyttänyt melko useesti vaikka on uus. 


Kajaalit ja eyelinerit ja kulmakynät

 Hopeinen Oriflamelta


 Kultainen Oriflamelta


 Turkoosi ja vihreä, nää on kumpikin samassa kynässä. Oriflame.


 Pinkki, Seppälän halpiskyniä mut nää on tosi hyviä :)


 Ruskea, oliskohan tämäkin Oriflamelta.


 Valkoinen kajaali, Rimmeliltä.


 Musta, ylempi Saksasta joku halpismerkki ja alempi on varmaan kans joku Oriflame. Ei hajua. :D


 Eyelinerit, vihreä glitter, sininen. vaalea kupari, violetti ja tumman ruskea. Toi tumman ruskee näyttää oikeastaan mustalta silmässä niin ei oo tarvinnu mustaa ostaa ollenkaan.. Vihreestä en muista mikä merkki mut noi loput on varmaan kaikki Oriflamelta.


Tässä sitten halpis kulmakynä, luotto. 8))


Ripsivärit

Ylimmästä alimpaan: Oriflame, Maybeline, Lumene ja onkohan toi viimenenkin Oriflamelta tilattu.


Luomivärit:

Vihreä, Oriflamelta. Tää on sellanen voidemainen.


 Vaalean vihreä, sain isän nykyseltä vaimolta joskus monta vuotta sitte 8)


 Oriflamen luomiväripaletti. Siinä olis sitten violettia ja ruskean eri sävyjä, käytössä on ollu kaikki värit. :)


Tämänkin luomiväripaletin sain isän nykyseltä sillon samaan aikaan kun sen edellisen vihreen. :) Tuo kirkkaimman oranssi korista nytkin mun luomia.


Vaaleansininen luomiväri ja aivan ihana sellainen. Tuo pää on samanlainen kun dödöissä ja pyörittämällä tulee tavaraa sisältä. Luomiväri on kuitenki ihan kuivaa, vaikka vois luulla että jotain dödön tapasta sieltä tulis. :D


Huulipunat ja lip glossit

 Tää on tämmönen punanen lip gloss oriflamelta. Vähän hankala käyttää mut väri on kuitenki intensiivinen. Alussa tuntuu leviävän helposti kun tää on tämmöstä vähän "märkää", mut kuivuessaan luulis pysyvän hyvin.


 Siinä olis sitten huulipunia, kaikki Oriflamelta paitsi kaks on Lumenen tuotantoa. Ylhäällä ja toinen oikealta on varmaankin mun suosikki. Noi värisävyt ei kyllä näy tässä kunnolla...


Oriflamelta kasa huulipunanäytteitä. Tuo viimenen on aivan ihana ja haluaisin tilata oikean kokoisenaki ! Sanoin toi viidennes on ihana ja toisiks viimenen.


Siinäpä nämä taisi olla, Oriflamelta on aika paljon tullu tilattua itse ja lahjaksi oon saanu aika paljon. Tädin kanssahan me näitä tilataan ja siltä saa myös aina lahjaksi näitä, kelpaa mulle. :)

2 kommenttia: