Sivut

15.5.2011

Heippoja

Tähän aattelin laittaa pienen kuvapläjäyksen taas maanantaista torstaihin. En läheskään kaikkia kuvia pistä mitä tuolla on, ne parhaimmat. :D Postasin jo koulussa mut jostain syystä ei blogger toiminu kunnolla, niinku on varmaanki muutki huomannu. Joten se postaus ei tallentunu enkä saanu laitettua sitä tänne. Kuitenki, kerroin siinä esimerkiks että oon ollu töissä, pääsin peseen ikkunoita yhen +50 v. naisen luo ja oli kivaa. 8) En saanu keskiviikkona tehtyä kaikkee niin kävin torstaina tekemässä loppuun. Niin ne kesätyöt alko jo nyt mullakin♥ mutta niitä kuvia:

Äitienpäiväruusut jotka ostin. :) Tää liittyy oikeestaan kouluun, piti opetella aukkoo käyttään, oliko se nyt että mitä pienempi aukko nii sitä sumeempi tulee tuosta taustasta ? Vaikka tais kyllä olla toisinpäin.... Pitää hieman perehtyä tohon vielä. Joskus ku on rahaa nii hankin kunnon järkkärin jossa on enemmän vaihtoehtoja ton aukon suhtee. 8) 




Tääki oli oikeestaa koulujuttua, kuvasin veden liikettä ja piti tommonen sitte ottaa missä vesi näyttää samettiselta tai jotain. :D


Possuni silmä. :3

Tässä olis kirppisostoksia. Ylemmän kuvan paita 50 snt ja leopardimekko 6 €. Toi mekko oli H&M:llä joskus vuonna pipo ja olisin halunnu sen, nyt sain innostua kun löysin saman mekon kirppikseltä ja suht halvalla. :)


Kuvasin Sonjaa maanantaina ku kävin Alavieskassa. Tässäki mietin niitä koulujuttuja ja otin toisen kuvan nii et Sonja ja heppa on tarkkoja, toisessa ne sit on tollasia epätarkkoja. On tää jännää. :D
Tää postaus piti postata jo torstaina mut bloggerpaska ei oo oikeen toiminu joten tänään vasta sain tänkin tehtyy loppuu. Perjantaina mentiin Jannen kans Iisalmeen ja teen siitäkin postauksen jossain vaiheessa, tänään jos ehin. 8) Ja pakko vielä hehkuttaa täälläkin Granlundin upeaa veivimaalia ja Leijonien voittoa ! Suomi-Ruotsi ois sitten tänään ja nyt saa oikeesti jännittää kahta kauheemmin.

4 kommenttia:

  1. mitä pienempi aukko, sitä suurempi laajuus :)

    VastaaPoista
  2. okei, kiitos! :) mulla on vielä hirveesti opeteltavaa näitten kans.

    VastaaPoista
  3. Sait uuen lukijan ((:

    ensinnäkin pakko sanoa, että ulkoasu tässä blogissa on tosi sievä ja selkeä (sen takia kiinnostuinkin blogistasi ja aloin lueskelemaan)

    tosi kivoja kuvia oot kyllä räpsiny :D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: kiitoksia ja mukavaa että sain uuden lukijan :)) tosi hankalaa tää kun anonyymejä lukijoita tuntuu olevan eikä tiedä yhtään kuka on kuka :D Mutta mukavaahan se on että on ainakin lukijoita :)

    VastaaPoista