Sivut

27.5.2011

Heippa

Mulla on nyt hirveen tylsää ja ollu koko päivän. Tää on jo kolmas postaus tälle päivälle mut nyt sitä asiaa tuntuu riittävän. :D Jos en viikonloppuna ehi postaamaan nii ompahan nyt sitten tullu postattua.

No tää asia nyt koskee bikineitä. Ei mikään kovin vakava aihe siis, mut jäi mietityttämään mieltä. Löysin H&M:ltä ihanat bikinit joita oli monen värisenä ja ajattelin joskus tilata tuolta muiden juttujen lisäksi nuo bikinit. Jos mulla riittää rahaa koska on hirveesti ostettavaa. Mutta siis, noita bikineitä on siis monella värillä enkä osaa päättää minkälaiset tilaisin, tai mitkä sopis mulle parhaiten. Ajattelin vähän jos jaksaisitte kertoa omia mielipiteitänne tähän :)




(Hyi ku noita malleja muokataan, näyttää vahanukelta)

Mulla on siis tommonen saman värinen kalpee iho nii aattelin että tosta vois suurin piirtein näkyä mikä noista bikineistä pukis mua parhaiten. Mä en todellakaan rusketu että ainakaan siitä ei oo huolta.. Ei mun iho tosin tommonen kuultava ja hohtava täydellinen iho ole että ei sen puoleen. :D Mutta kuvanmuokkauksellahan toi iho on saatu aikaan. Kuitenki pointti on siinä että mulla on tosi kalpee ja vaalee iho. Te jotka suinki viitsitte niin kommentoikaa ihmeessä ja kertokaa oma mielipiteenne, mikä teidän mielestä sopis noista parhaiten tämmöselle kalpeaihoiselle tytölle. :) Toivon että se helpottais mun valintaa enkä tulis katumaan ostoksiani. 

Tässä muuten on se hankala puoli että just nuo bikinit on koko ajan loppu. (johtunee niiden hinnasta, 4,95 yläosa ja alaosa saman hintainen, suurin osa h&m:n bikineistä tulisi maksamaan yhteensä vähintään kakskymppiä mutta nämä bikinit saa kympillä). Sitten mulla olis vähän muutakin ostettavaa ja ootan tässä että kokoja tulis kaikkiin lisää koska kaikki on kokoajan loppu. :D Toinen must-ostos on nimittäin leopardisukkahousut ja nekin näyttää olevan aika suosittuja.

Kiitos jo etukäteen niille jotka jaksaa auttaa mua tässä. :))

3 kommenttia:

  1. Noi ekat tai viimeset ois sulle semmoset hmm.. sun tyyliset ? :D tai ne ainaki osaisin kuvitella sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  2. noissa keltasissa ja oransseissa on tosi tyhmä toi alaosa oon kokeillu ku oisin ite haluunu tai no voi olla et sulle noi o hyvät mutta..:-D aattelin vaa sanoo vaiks noi ekat tai vikat o kyl mustaki parhaat :>

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Iteki oon miettiny että noi olis mun tyylisimmät, leopardikuosiakin näkyy tuolta välistä :)

    oona-iina: Hyvä huomio muuten, huomasin itekin että noissa on vaan tommoset narusysteemit :D Näyttää tossa ihan nätiltä mut luulen että mun jenkkakahvojen kans ei näytä niin hyvältä ja vois tulla hieman alaston olo.

    VastaaPoista