Sivut

16.5.2011

IHANAA LEIJONAT IHANAA JA TAIVAS VARJELE

Kyllä sai eilen illalla seota ja oli mielenkiintosta huutaa omassa huoneessa ja kuunnella Oskun huutoo naapurihuoneesta. Eihän se voi olla totta, 6-1 ja Ruotsille saatu semmonen nöyryytys ettei tässä voi muuta ku iloita ! Olisin ilonen jos Helsinki olis vähä lähempänä ku 600 km päässä nii pääsis sinne torille juhliin iteki, mut jos sitä olis edes jonkimoiset juhlat täällä Ylivieskassaki ?


Kylällä oli kuulemma alastomia naisia ja miehiä, että ei tää Ylivieska ihan kuolli paikka oo. :D Olis ollu kiva mennä sinne, mut en tiiä miten olisin selvinpäin kestäny alastomien ihmisten keskellä.


Mertaranta ainaki oli ihan sekasi. Sitä on aina nii ihana kuunnella ! Kyllä sitte on surku ku mies ei enää selosta jääkiekko-otteluja, sitte joskus. Voi mennä maku jääkiekkopeleistä sitte...... Hyvä Mertsi !


Olis tietenki ollu kiva päästä ihmisten kanssa kattoon peliä, mut jouduin nyt sitten sattuneista syistä kahtoon yksin. Pitihän Jannen päästä poikien kans kattoo ja huutaa ja näytti niillä hauskaa olevan. :D Kävivät uimassaki Leijonien kunniaks. Haluaisin iteki juhlistaa jotenki mutta voipi olla että kaikki sai eilen juhlittua tarpeeks. Ite sain kiljua omassa huoneessa yksin. -.-'


Kyllä mulla silti oli mahtava ilta. Koko päivä oli ollu aika persettä mut Leijonat korjas tilanteen. Kävi tässä loppujen lopuks nii että päästiin Jannen kans vasta kahen aikoihin nukkumaan, onneks mulla oli nukkuma-aamu nytten maanantaina nii ei tarvinu niin aikasten herätä. 8)

Kiitos Leijonat ! Suomi rakastaa teitä !


Kivaa kuunnella atk-luokassa ku pojat kuuntelee jääkiekkokappaleita ja on ihan sekasi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti