Sivut

1.6.2012

Holiday

Nyt on sitten kesäloma virallisesti alkanut mullakin. Alotin kyllä loman jo aijat sitte ku oon sairastanu ja VIELÄKI on kurkku kipee ja limaa. Olin tänään kuitenkin koulun kevätjuhlassa. Jotenki on vaan semmonen fiilis et on kiva mennä koulun kevätjuhlaan. Jos vaan jättää menemättä niin ei siinä sitten tuu sitä "virallisen kesäloman julistamisen" tunnetta. :---D Jos tajuutte mitä meinaan. Mulla oli kuitenki tämmöset juhlakamppeet:

 Vitsit mikä ilme :-----D 

Mekko Fiorella (luit oikein, ostin mekon pissiskaupasta)
Neuletakki H&M
Kengät Kärkkäinen
Kaulakoru Cybershop
Kukkakoriste H&M

 Itseasiassa koko kukkaa ei ollu mulla ees päässä itse juhlassa. Laitoin sen vasta kotona :----D


 Kävin kaverin kans kaffella Ylivieskan uudessa kahvilassa :) Suosittelen! Tosi kivaa kun Ylivieskaan on tullu VIHDOIN uus kahvila ja vielä yksityisten pitämä. Täällä on saanu tottua siihen että on tasan kaks Häggmannia ja Presso, jotka on semmosia ketjukahviloita ja tajun kalliita. 

Tuo uus kahvila on hienosti sisustettu, näkee et sen eteen on tehty vaivaa ja muutenki ilmapiiri on kiva. Leivokset oli niiiin ihania♥ Tossa kuvassa komeilee juustokakku minkä tilasin. Mun ostamat tee ja toi kakku maksoivat yhteensä 4 euroa. Neljä euroa??? Ei varmaan sais Häggmannilla tohon hintaan yhtään mitään muutaku kahvin. :-D Joten suosittelen kaikille! Kahvila on Ylivieskan Suutarinliikkeen ja luontaistuotekaupan kanssa samassa rakennuksessa. Siinä taitaa olla joku kampaamokin?

Ostoksia tältä päivältä. Hirveesti tullu tuhlattua. Aamunkoita pääsen ahmimaan ja kohta oon saanu toista kertaa luettua Twilight-sarjan (montakohan kertaa oon Potterit lukenu? Varmaan noin 7 kertaa.) Ja sitten ostin myös Nälkäpeli-sarjan ensimmäisen osan. Oon kuullu noista kirjoista niin paljon hyvää palautetta et kai ne pitää itekin sitten lukasta. Muutenkin oon taas innostunu lukemaan ja kesällä sitä on aikaa :-----) Sunsilk-hoitoaineet ostin kun Kärkkäisellä oli tarjous 2kpl/4€ ja kaveri oli just suositellu! SONJA jos muistat kun suosittelit noita, kylläkin sitä vihreetä pulloo mut otin sitten noi. :--D Oranssi pullo on vanhingoittuneille hiuksille ja violetti pohjoismaisille ohuille hiuksille (mulla on ERITTÄIN pohjoismaiset hiukset, näkisittepä nää ilman värjäystä)

Mulle voi suositella kirjoja joita ootte lukenu. Tykkään kirjoista joissa on paljon toimintaa ja asioita jotka on yliluonnollisia tai muuten vain semmosia, ettei oikeassa elämässä voisi tapahtua. Pottereissa on velhot ja Twilight-sarjassa ihmissudet ja vampyyrit, Nälkäpelistä en tiedä mut ainakaan se ei ihan normaalista elämästä kerro. Joten antakaas vaan lukemisideoita :---)

HOLIDAYYYYY

Löysin myös kerrassan ihanan laulajattaren. Kuunnelkaa ja rakastukaa! (varmasti rakastutte ja jos ette niin päässänne on vikaa)



Niin ihania lauluja.♥

HYVÄÄ KESÄLOMAA KAIKILLE !!
Muistakaa olla pihalla ja ottaa arskaa ja ryypätä ja juhlia ja tehä kesätöitä ja viettää aikaa rakkaiden kanssa, telttailkaa, kalastakaa, mökkeilkää, viettäkää hieno juhannus !

Ainii ihan unohin, Youtubeen on joku ihanainen laittanu uusia salkkarijaksoja. Itellä on jaksot 1-40 ja Youtubeen on ilmestyny nyt niistä eteenpäin lisää :----) Jee kesänalku pelastettu! Et menkääs Youtubee jos vanhat salkkarijaksot kiinnostaapi.

6 kommenttia:

  1. nälkäpeli on ihan huippu! kannattaa lukee :) paljo parempi kirjana ku leffana

    VastaaPoista
  2. Carol: Oolrait, kiva tietää! :))

    hanna: Leffaa en oo ees nähny! Joten kirjaa odotellessa :----D

    VastaaPoista
  3. iha hemmetin hyvää kesää sulle! :D <3

    VastaaPoista
  4. Saara: Kiiiitti samoin! :DDDD ♥

    VastaaPoista
  5. ainii muutes "Löysin myös kerrassan ihanan laulajattaren. Kuunnelkaa ja rakastukaa! (varmasti rakastutte ja jos ette niin päässänne on vikaa)" <-- sori en rakastunu, päässäni on vikaa! :D <3

    VastaaPoista