Sivut

27.6.2012

Nyt tarttisin apua semmoseen hommaan taas kun haluaisin tuonne kommenttiboxiin sen mahollisuuden että voin vastata suoraan kaikkiin kommentteihin? Tiiätte varmaan jossain blogeissa (tai aika useissa) että se blogin omistaja vastaa suoraan jonkun lähettämän kommentin alle. Vitsi että selitän taas, mutta toivottavasti tajusitte ja osaatte auttaa koska mä en löydä mistään mistä voisin vaihtaa. Ainakaan asetuksien kommentit-osiossakaa ei ollu :O Vittu kun tän kans saa AINA tapella.

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä se on just niissä toi vastausjuttu, kun ne kommentit tulee ton tekstin loppuun, mutta sullaku on toi että tulee ihan uus ikkuna, niin siihen ei pysty :-D Eli vaihat silleen, että kommentit näkyy tekstin lopussa xp en osaa oikeen selittää paremmin :)

    VastaaPoista
  2. jos se on silleen et sun pitää vaihtaa tää ponnahdusikkuna pois silleen että se on ihan sen postauksen lopussa, ni pidä mieluummin tää ponnahdusikkuna! paljon helpompi ymsyms (:

    VastaaPoista
  3. http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/ccollection-p1.html#product_142758


    Oli vaan IHAN pakko tulla linkittää noi sulle, ku tulit heti mieleen ja huom alennuksessa 10 € !! :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Ahaa kiitos tiedosta :) Ehkä mä joudun sit vaihtaan ton kommenttiboxin koska ois kivempi ja helpompi vastata kaikille suoraan !

    Saara: Mustaki tää ponnahdusikkuna on helpompi silleen mut sit taas ois helpompi vastata jokaiselle suoraan.. voisin kokeilla et miltä tuntuu ja jos ei oo hyvä niin vaihtaa pois :)

    Anonyymi: Yhyy mulla ei toimi tuo linkki :( Vaikka laitan sen niin sitte se muuttuu et menee vaan etusivulle...! Pyllystä X( Ehkä kotona toimis ku nyt oon töissä :D

    VastaaPoista