Sivut

28.6.2012

Vaihdoin nyt tuota kommentointitapaa että voin vastata teille suoraan teidän kommenttien alapuolelle kaikille erikseen :----) Ponnahdusikkuna ei siis oo enää käytössä vaan kommentointi tapahtuu heti blogitekstin alapuolelle. Jos en tykkääkään tästä niin sitten vaihdan varmaan sen kommenttiboxin takasi!

13 kommenttia:

  1. ikävöin jo nyt ponnahdusikkuna-kommenttiboxia :c

    VastaaPoista
  2. mm tai no siis en tiiä millo saan ne rahat siit lapsen hoidost, mut käytän niit varmaa ku mennää sinne kreikkaa, mut noi oli niit rahoi mitä käytin ku sain synttärilahjaks (: ja mul tais olla tyylii 210e mukana (sain siis jonku 360e tms yhteensä synttäreist) + hm'än lahjakortti (20e), ja mulle jäi kai joku 70e seteleinä ja sit varmaan lähemmäs 15e kolikoina..
    ja kiitos:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii sullahan oli tosiaan ne syndet :D ! sait ainaki kunnolla shoppailtua ja jäiki vielä rahaa !!

      Poista
    2. jepjep :D ja ku oon ny faijal, ni sain nyt sit siltä synttärilahjan, ni 50e + hajuvesi ja saman hajunen suihkutettava dödö :D (xd) vois laittaa ehk kuvaa blogii jos täl webil saa hyvii kuvii. :)

      Poista
    3. Joo laita kuvaa vaan! :) rikas isä sulla, mulla on ihan rahaton xD

      Poista
    4. haha no en ny sanois.. ollu täs työtön jonku 3 vuotta..? tosin se tekee jotai 'pikkubisnestä' mut ei sil oo mitää vakiotyöpaikkaa :(

      Poista
    5. ainii oli se kerran töissä mut emt ei se sit jatkanukkaa siel :c

      Poista
    6. ai miten sillä on sit varaa antaa noin kalliita lahjoja :O mun isällä on ollu alkoholiongelma ja sillä ei oo mitään koulutuksia sun muuta... oli se lihanleikkaaja jossain vaiheessa mut ei se nytkään oo missään. :/

      Poista
    7. ei oo nii mitää hajuu.. kai se kunnalt saa kuiteski jonku verra sitä rahaa.. ja sit siit sen pikkubisneksest.. ei nii mitää hajuu..

      vooi sun isää :/

      Poista
  3. Bloggaajalle tämä on helpompi tapa kommentoida muiden kommentteja... :) Ponnahdusikkuna taas on helpompi kommentoijalle, mutta ompa taas iso homma, vaikka kommentointi osuus aukeaakin tänne loppuun? Ite tykkäsin siitä, että helpompi kommentoida muille takaisin, koska pystyi nimenomaan vastaamaan, itsekin harkinnut vaihtoa tähän moodiin takasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki mietin et se ponnahdusikkuna saatto olla kommentoijille helpompi, mut eipä tääkään iso homma oo yhtään... :D Ja tää on kyllä siitä kiva että pystyy suoraan vastaamaan ! Ja varsinkin niille joilla on tyyliin 500 lukijaa ja toosi paljon kommentteja. Näin on huomattavasti helpompi vastata ja myös kommentoijat itse löytää bloggaajan vastauksen helpommin kun ovat jotain kommenttia laittaneet..

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista