Sivut

26.8.2011

Kämpästä

Käytiin kattoon sitä kämppää ! Tykkäsin siitä tosi paljon ku se oli semmosella rauhallisella paikalla ja ihanan vanha ettei todellakaan mikään vastarakennettu ja siinä oli omaa pihaa ja naapuri vaikutti tosi mukavalta ja sillä oli kolme maailman ihaninta huskykoiraa. (miten lie kirjotetaankaan) mutta yks tosi iso mutta ettei voida siihen kämppään muuttaa, koska se oliki paljo kauempana mitä Jannen kans luultiin aluksi. En osaa paremmin selittää, mutta Ylivieskalaiset varmaan tietää kun ajetaan Oulaisiin päin, niin siinä tulee se kohta josta käännytään Vähällekankaalle niin siitä risteyksestäki vielä ajettiin eteenpäin. Eli ihan oikeesti tosi kaukana. :/ Eikä siellä todellakaan ois aurattu mitään teitä talvisin eikä katulamppujakaan ollu varmaankaan niin talvella ois ihan hirmu vittumaista polkee kouluun, ja Jannella varsinki ku matkahuoltoon asti pitäis mennä. Että tuo oliki sitte se ainut syy miksei sinne kannata muuttaa, se on ihan liian kaukana opiskelijoille. :( Muuten tykkäsin hirmusti, olis ollu vaatehuoneki !

3 kommenttia:

  1. oho ! sepä ois sitte ollu oikeesti tosi kaukana :O

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: niimpä, se oli aika korvessa ja tosi huonolla paikalla niin ei oikeen opiskelijoille ollu sopiva:( tietenki jos ois autot kummallaki mut vuoden päästä vasta..

    VastaaPoista
  3. Eipä se niin kauakana ollut. :) Se on siitä kiinni, mikä on kenellekin kaukana! :) Tosiasia kyllä on, ettei se pyörälläliikkujille ole. Onhan se tympeetä kulkee ensinnäkin sen hallin pihan läpi joka päivä, mutta kyl se miulle kelpaa. :)

    VastaaPoista