Sivut

30.8.2011

Kuveja

Jotain kuvia laitan nyt tähän mitä oon näpsiny. Lisäks kävin eilen ostamassa shokkiväriä Deviantista ja värjäsin sillä hiukset samana iltana.

 Mikähän päivä se oli ku ukkosti.. Oli jännä taivas mut ei sitä tässä kuvassa oikeen huomaa.

 Kuvasin perhosia ja tää kuva on musta vaan niin hauska. :------DD Ajattelin ensin rajata tuon niin että perhonen näkyy vaan kuvassa, mut tuo yläpuolinen tausta oli niin kivan värinen että jätin sitten rajaamatta.






Noissa kahessa viimesessä kuvassa kyllä vääristää värit, mulla oli huomattavasti oranssimpi tukka.


Tässä nyt on semmoset kuvat joihin lisäsin vaan kontrastia, niin te ihmiset näätte kunnolla eron. :-D Ennen ja jälkeen -kuvat siis. Oranssihtavaksi vielä jäi vähäsen ja tuossa kuvassaki näyttää ehkä vielä oranssimmalta mitä oikeesti on... Mut luulen että ku lisään tuota shokkiväriä taas joskus niin tulee vielä punasemmiks.


Tämä väri on siis Vermillion Red. Tultiin Deviantin myyjän kanssa siihen tulokseen että tää olis punasin. Kateltiin nimittäin kuvia siitä niiden koneelta kun niiden asiakkaat voi lähettää kuvia sitten että minkälaiset tuli. Oli tosi paljo semmosia kuvia joissa väri oli semmonen pinkkiin taittava, suihkun jälkeen se väri oli muuttunu aina pinkiks. Ja tää väri sitten oli se kaikista punasin.

4 kommenttia:

  1. sieviä nuo perhos kuvat (:

    ja ihanana tarkka sienikuvaaa :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: kiitos! kyllähän tuolla mun kameralla on tosi hyvä kuvata varsinki lähikuvia vaikkei järkkäri ookaan, ja muutenki kuvaus onnistuu hyvin. tietenkää laatu ei oo ihan järkkäreiden veroinen mut eipä tuo nyt haittaa. (:

    VastaaPoista
  3. Vähänkö Olivia tuo sun hiusväri on ihanaaa!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: kiitos oikein paljo!:)

    VastaaPoista